„Squid Game”, cel mai discutat serial TV pe Twitter în 2021; „Black Panther”, cel mai comentat film

De: Ana Obretin / 10.12.2021, 09:23

„Squid Game”, cel mai vizionat show TV Netflix la lansarea sa inițială, a fost cel mai discutat serial pe platforma de socializare online Twitter.

Drama sud-coreeană este lider în topul serialelor care au generat anul acesta cele mai multe tweet-uri. În SUA, după „Squid Game” au fost serialele „WandaVision”, „Sesame Street”, „Saturday Night Live” și „Game of Thrones”, conform datelor recent lansate de Twitter. Topul 10 este completat de „Jeopardy!”, „Grey’s Anatomy”, „The Simpsons”, „Loki”, „The Walking Dead”.

CITEȘTE ȘI: Topul căutărilor pe Google în România: de la Squid Game la Euro 2020 și Chefi la cuțite

5 lucruri interesante pe care le poți face pe Google Maps

Twitter testează o nouă caracteristică pentru a permite utilizatorilor să trimită bani către conturile preferate

În ceea ce privește filmele, „Black Panther” – filmul Marvel din 2018, cu regretatul Chadwick Boseman – a fost titlul cel mai discutat. Însă între acele tweet-uri se numără și cele despre „Black Panther: Wakanda Forever”, continuarea programată pentru lansare pe 11 noiembrie 2022. În top mai sunt incluse „Godzilla vs Kong”, „Zack Snyder’s Justice League”, „The Suicide Squad” și „Spider-Man: No Way Home”.  Următoarele locuri în top 10 sunt ocupate de „Space Jam: A New Legacy”, „Black Widow”, „Dune (2021)”, „Mortal Kombat (2021)”, „Shrek”.

Twitter a publicat topurile ca parte a raportului său „#OnlyOnTwitter” din acest an, pe baza datelor interne ale companiei din perioada 1 ianuarie – 15 noiembrie, scrie Variety.

Cel mai apreciat tweet al anului a fost postarea președintelui Joe Biden din ziua învestirii – „Este o nouă zi în America” -, ce are acum puțin peste 4 milioane de aprecieri.

Pe locul al doilea a fost un selfie al lui Jungkook de la BTS, cu legenda „?”. Al treilea tweet cu cele mai aprecieri a fost mesajul @ Twitter „bună, la propriu, tuturor”, publicat pe fondul unei pene din 4 octombrie, care a afectat Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger timp de aproximativ șase ore.

CITEȘTE ȘI: Pedepse brutale pentru doi nord-coreeni care au distribuit în statul comunist serialul „Squid Game”

Foto: Profimedia Images