Topul căutărilor pe Google în România: de la Squid Game la Euro 2020 și Chefi la cuțite

De: Ana Obretin / 08.12.2021, 14:52
Topul căutărilor pe Google în România: de la Squid Game la Euro 2020 și Chefi la cuțite

Google a lansat topurile celor mai populare căutări din România, anul acesta, pe motorul său. După cum era de așteptat, subiectele cele mai populare au fost legate de pandemie, vaccinare, precum și de evenimente importante care au avut loc anul acesta, ca Euro 2020. În domeniul media, au fost căutate seriale de top, precum „Squid Game” și „Bridgerton”, emisiuni gastronomice, ca „Chefi la cuțite”, și vedete, ca tânăra Emma Răducanu, jucătoarea de tenis de origine română, actrița Alexandra Dinu și impresarul de fotbal Ana Maria Prodan.

CITEȘTE ȘI: Pedepse brutale pentru doi nord-coreeni care au distribuit în statul comunist serialul „Squid Game”

Astfel, în topul general al celor mai căutați termeni pe Google, în România, anul acesta, lider este „Euro 2020”, urmat fiind de „Certificat verde”, „Loteria vaccinării”, „Petrică Mâțu Stoian„, „iPhone 13”, „Programare vaccinare”, „Squid Game”, „Alexandra Dinu”, „Prevenție COVID” și „Emma Răducanu”.

Emisiunea de cooking „Chefi la Cuțite” este liderul topului dedicat show-urilor TV. Emisiunea de pe Antena 1 este urmată în clasament de „Survivor„, care recent a trecut la Pro TV de la Kanal D, „Asia Express”, „Burlacul”, „Căsătoriți pe nevăzute”, „Românii au talent”, serialele „Vlad” (Pro TV), „Adela” (Antena 1), „Masked Singer” și „Mireasa”.

În topul căutărilor pentru filme și seriale, în mod nesurprinzător, producția sud-coreeană „Squid Game” este pe primul loc, urmat de o altă serie Netflix, „Bridgerton”. În clasament au mai intrat, în ordine, „Ginny and Georgia”, „Hercai”, „Dune”, „After 3”, „Red notice”, „Venom 2”, „Eternals”, „Doctorul minune”.

Fotbalul și tenisul sunt cele mai populare sporturi în rândul românilor, potrivit go4it.ro. Cel puțin asta o demonstrează topul celor mai populare căutări anul acesta în domeniu. „Euro 2020” a fost cel mai căutat termen, urmat de „Australian Open”, „România-Islanda”, „România-Germania”, „US Open”, „România-Armenia”, „Italia-Anglia”, „Roland-Garros”, „Anglia-Danemarca”, „Franța-Elveția”.

Nu în ultimul rând, clasamentul celor mai căutați oameni o are pe Alexandra Dinu drept cea mai interesantă vedetă anul acesta. Topul este completat de Emma Răducanu, Christian Eriksen, David Popovici, Ana Maria Prodan, Alec Baldwin, Dan Petrescu, Alexander Zudor, Simona Hapciuc și Flavia Groșan.

CITEȘTE ȘI: Sezonul al doilea al seriei „Squid Game”, confirmat oficial

Un spin off „Bridgerton”, despre regina Charlotte, a fost comandat de Netflix

Foto: Profimedia Images