Netflix difuzează din nou serialul cu Volodimir Zelenski, „Servant of the People”

De: Ana Obretin / 16.03.2022, 17:12
Netflix difuzează din nou serialul cu Volodimir Zelenski,

„În slujba poporului/ Servant of the people”, serialul satiric care a lansat cariera politică a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, este din nou disponibil pentru a fi vizionat pe Netflix.

CITEȘTE ȘI: 10 actori care au interpretat personalități politice

Un serial cu actualul președinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski, disponibil pe VOYO

Președintele Volodmir Zelenski a dublat vocea ursului Paddington în varianta ucraineană a filmului (Video)

Platforma de streaming, care a avut inițial serialul în biblioteca sa în perioada 2017-2021, l-a făcut din nou disponibil, miercuri, în SUA. „Servant of the People” urmărește un profesor (Zelenski) care devine în mod neașteptat președinte după ce o dezvăluire împotriva corupției a devenit virală pe rețelele de socializare.

Show-ul a avut trei sezoane și s-a încheiat când Zelenski a decis să candideze cu adevărat la președinția Ucrainei, în 2019, pentru un nou partid politic, numit și Servitorul Poporului, potrivit The Hollywood Reporter.

Zelenski, care a susținut, miercuri, o alocuție la o sesiune comună a Congresului american, a fost în centrul atenției lumii de când Rusia a invadat Ucraina, în urmă cu câteva săptămâni. Fostul actor, care și-a împrumutat și vocea ursului Paddington în versiunea ucraineană a filmului, a postat în tot acest timp filmulețe realizate în jurul capitalei ucrainene, Kiev, și a adunat sprijin în rândul cetățenilor țării și al comunității globale.

Grupul de televiziune suedez Eccho Rights a acordat licențe pentru serial, dar și pentru un film bazat pe acesta, în întreaga lume, cu Canalul 4 din Marea Britanie, MBC din Orientul Mijlociu, ANT 1 în Grecia și PRO TV printre cumpărători.

„Serialul este o comedie, dar și un document important despre originea lui Zelenski”, a declarat Nicola Söderlund, managing partner Eccho, într-un comunicat prin care a anunțat că serialul este din nou disponibil pe piață. „Președintele său fictiv este un om normal, care își dezvoltă rolul de lider eroic și adorat. În timp ce scenariul din lumea reală cu care se confruntă Zelenski și poporul ucrainean este mult mai sumbru și îngrozitor decât comedia, există paralele evidente cu situația din lumea reală, iar ‘Servant of the People’ este o piesă fascinantă, importantă și istorică de televiziune”, a mai spus acesta.

CITEȘTE ȘI: Sean Penn, mărturii despre situația din Ucraina, unde a filmat un documentar despre invazia Rusiei

Foto: Profimedia Images