Netflix va lansa în ianuarie o serie de podcasturi despre culisele realizării filmului „Don’t Look Up”

De: Nicoleta Lepădatu / 28.12.2021, 16:47
Netflix va lansa în ianuarie o serie de podcasturi despre culisele realizării filmului „Don't Look Up”

Netflix va lansa în ianuarie „The Last Movie Ever Made”, o serie de podcasturi ce vor oferi o privire în culisele filmului lui Adam McKay „Don’t Look Up”.

Seria de podcasturi va fi compusă din șase episoade și va debuta pe 7 ianuarie 2022. Pe lângă o privire de ansamblu asupra procesului de producție a filmului și argumente legate de paralela poveștii cu modul în care instituțiile guvernante au gestionat greșit pandemia de COVID-19, podcastul va include, de asemenea, apariții ale diverșilor membri ai distribuției sale remarcabile, inclusiv Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Tyler Perry, Ariana Grande, Timothée Chalamet, Rob Morgan și Himesh Patel.

„La începutul lui 2020, Adam McKay şi-a propus să facă o comedie”, scrie în prezentarea podcastului. „A fost menit să râdem de forţele care ne împiedică să ne salvăm de schimbările climatice. Sigur că 2020 a avut alte planuri. Asta se întâmplă atunci când o distribuţie şi o echipă se reunesc pentru a face o comedie cu dezastre, în timp ce trăiesc alte dezastre foarte necomice”.

După o lansare limitată în cinematografe care a început pe 10 decembrie, „Don’t Look Up” a fost disponibil online, pe Netflix, din 24 decembrie.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: „Don’t Look Up”, cu DiCaprio și Jennifer Lawrence – o satiră onestă despre pericolele negării științei

Ariana Grande și Kid Cudi au lansat o piesă pentru coloana sonora a filmului Netflix „Don’t Look Up”

Himesh Patel, despre „Don’t Look Up”: Un concept testat, aplicat pe acest gen de film într-un mod original