O piesă de pe viitorul album Rammstein, lansată pe Stația Spațială Internațională

De: Ana Obretin / 28.10.2021, 10:31
O piesă de pe viitorul album Rammstein, lansată pe Stația Spațială Internațională

Trupa germană Rammstein a lansat în premieră o piesă de pe viitorul ei album distribuind-o cu astronautul francez Thomas Pesquet, care este în prezent comandantul Stației Spațiale Internaționale (ISS).

Toboșarul trupei, Christoph Schneider, s-a conectat cu Pesquet direct de acasă pentru a-i trimite piesa, care nu a fost încă lansată la nivel general, potrivit NME.

CITEȘTE ȘI: Trupa Rammstein confirmă că a înregistrat un nou album

„M-am simțit de parcă visul unui copil a devenit realitate pentru mine – să vorbesc cu o persoană care trăiește în cer, să împărtășesc o frântură din ceea ce vede, să-mi dau seama din nou cât de mici suntem toți în comparație cu adâncimea Universului”, a scris Schneider pe contul său de Instagram, pe care a distribuit clipul cu acest moment. 

„El a fost primul care a ascultat una dintre noile noastre melodii de pe următorul album. A avut premiera în cer, ceea ce este o onoare pentru noi”, a mai scris Schneider.

O inițiativă similară Rammstein au avut britanicii de la Coldplay

Rammstein nu este prima trupă care a transmis una dintre melodiile sale către Pesquet pe ISS. În luna mai, Coldplay a lansat single-ul „Higher Power” în mod similar.

Deși detaliile nu au fost încă dezvăluite, Rammstein a confirmat, în februarie, că a înregistrat un nou album în lockdown. „Faptul că nu am putut cânta live ne-a sporit creativitatea”, spunea atunci clăparul Christian Lorenz. „Am avut mai mult timp să ne gândim la lucruri noi și am fost mai puțin distrași. Drept urmare, am înregistrat un disc pe care l-am plănuit”, a mai spus acesta.

Între timp, solistul Rammstein, Til Lindemann, a anunțat la începutul acestei săptămâni un turneu european solo pentru 2022. El a lansat un single solo, „Ich hasse Kinde”, în luna iunie.

CITEȘTE ȘI: Solistul trupei Rammstein le ia celor de la Apocalyptica 45.000 de euro  

Bani făcuți de acasă: Platforma OnlyFans a explodat în popularitate în timpul pandemiei 

Foto: Profimedia Images