„Old: Prizonierii timpului”se află pe primul loc în box office-ul nord-american în această săptămână

De: Nicoleta Lepădatu / 26.07.2021, 07:55
„Old: Prizonierii timpului

„Old: Prizonierii timpului”, un thriller care te va ține cu sufletul la gură, se află săptămâna aceasta pe primul loc în topul încasărilor în cinematografele americane, cu 16,5 milioane de dolari. O familie cu doi copii pleacă în ceea ce urmează să fie ultima lor vacanță împreună, înainte ca părinții să se despartă. Cu dorința de a crea amintiri de neuitat, merg pe o insulă tropicală, unde totul indică faptul că au ajuns într-un adevărat paradis: de la hotel, felul în care sunt primiți și tratați, până la peisajele care le taie respirația. A doua zi după sosire, managerul hotelului le recomandă să petreacă o zi pe o plajă specială din apropiere, care este destinată doar anumitor oaspeți… aleși. Doar că locul unde ajung este unul în care timpul trece mult mai repede, fiecare 20 de minute echivalând cu un an din viață. Din momentul în care descoperă acest lucru, totul se transformă într-o cursă contracronometru pentru a scăpa de acolo. Dar câți dintre cei deveniți prizonierii timpului vor reuși să evadeze?

„Old: Prizonierii timpului” este regizat de M. Night Shyamalan („The Sixth Sense”) și îi are în distribuție pe: Thomasin McKenzie, Embeth Davidtz, Rufus Sewell, Abbey Lee, Gael García Bernal, Eliza Scanlen, Vicky Krieps.

Pe locul al doilea în box office-ul american de weekend se află o altă premieră, Snake Eyes: G.I. Joe Origins, cu încasări de 13,3 milioane de dolari. Filmul îl are ca protagonist pe Henry Golding în rolul lui Snake Eyes, un singuratic ambițios care e primit în rândurile clanului japonez Arashikage după ce îi salvează viața celui care urma să devină liderul clanului. Imediat după sosirea lui Snake Eyes în Japonia, membrii clanului îl inițiază în arta războinicilor ninja, dar îi oferă și căminul după care tânjea de atâta timp. Când secretele din trecutul său ies la iveală, onoarea și loialitatea lui Snake Eyes sunt puse la încercare, cu riscul ca încrederea celor la care acesta ține cel mai mult să piară pentru totdeauna.

Lungmetrajul Black Widow/ Văduva neagră”, o incursiune în trecutul celei mai misterioase dintre Răzbunători (Avengers), Natasha Romanoff, interpretată de Scarlett Johansson, completează podiumul din această săptămână, cu încasări de 11,6 milioane de dolari.

Topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de „Space Jam: A New Legacy” (9,5 milioane de dolari), „F9: The Fast Saga” (4,7 milioane de dolari), „Escape Room: Tournament of Champions‟ (3,4 milioane de dolari), „The Boss Baby: Family Business‟ (2,7 milioane de dolari), „The Forever Purge” (2,3 milioane de dolari), „A Quiet Place Part II” (1,2 milioane de dolari), „Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain‟ (830.000 de dolari), „Joe Bell” (707.185 de dolari) și „Pig‟ (565.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: Filmul „Black Widow” ar putea avea o continuare fără Scarlett Johansson

Foto: outnow.ch