„Space Jam: A New Legacy” este în această săptămână pe primul loc în box office-ul nord-american

De: Nicoleta Lepădatu / 19.07.2021, 06:50
„Space Jam: A New Legacy” este în această săptămână pe primul loc în box office-ul nord-american

LeBron James și echipa Tunes înfruntă echipa Goon în cel mai mare meci al anului, în „Space Jam: O nouă eră” și filmul înregistrează încasări de 31,6 milioane de dolari în primul weekend în box office-ul nord-american.

Campion la baschet și personalitate globală, LeBron James intră într-o aventură epică, atemporală, alături de gaşca Tunes şi Bugs Bunny, cu filmul live-action „Space Jam: A New Legacy”, realizat de regizorul Malcolm D. Lee și o echipă inovatoare, inclusiv Ryan Coogler și Maverick Carter. Această călătorie care îl va transforma complet are loc la intersecţia a două lumi și dezvăluie cât de departe vor merge unii părinți pentru a se conecta cu copiii lor.

James LeBron joacă alături de actorul nominalizat la Oscar Don Cheadle („Avengers”, „Hotel Rwanda”), Khris Davis („Iuda și Mesia Negru”, „Atlanta”), Sonequa Martin-Green („The Walking Dead”, „Star Trek: Discovery „), debutantul Cedric Joe, Jeff Bergman („Looney Tunes Cartoons „), Eric Bauza („ Looney Tunes Cartoons „).

Pe locul doi în box office-ul nord-american se află numărul 1 de săptămâna trecută, lungmetrajul Black Widow/ Văduva neagră”, o incursiune în trecutul celei mai misterioase dintre Răzbunători (Avengers), Natasha Romanoff, interpretată de Scarlett Johansson, cu încasări de 26,2 milioane de dolari.

Thrillerul de acțiune marca Marvel o prezintă pe Natasha Romanoff, care este nevoită să își confrunte trecutul după ce se trezește prinsă într-o conspirație ce are legătură cu viața ei. Urmărită de o forță care pare decisă să o doboare, Natasha trebuie să facă față consecințelor din perioada în care era spion și să repare relațiile lăsate în urma ei cu mult înainte de a deveni un Avenger. 

Podiumul este completat de un new entry,  Escape Room: Tournament of Champions‟, continuarea thrillerului psihologic de mare succes care a terifiat audienţa la nivel mondial, cu încasări de 8,8 milioane de dolari. 

În top 10 pelicule cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord se mai află: „F9: The Fast Saga” (7,6 milioane de dolari), „The Boss Baby: Family Business‟ (4,7 milioane de dolari), „The Forever Purge” (4,1 milioane de dolari), „A Quiet Place Part II” (2,3 milioane de dolari), „Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain‟ (1,9 milioane de dolari), „Cruella” (1,1 milioane de dolari) și „Pig‟ (945.000 de dolari).

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Top 7 filme despre fotbal

Cannes 2021: Matt Damon în lacrimi la premiera „Stillwater‟, filmul cu care se reîntoarce la festival