Oscar 2022: Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu (Galerie Foto)

De: Nicoleta Lepădatu / 28.03.2022, 14:55

Nu există un eveniment mai important decât Oscarurile când vine vorba de moda pe covorul roșu. Rafinat în zeci de ani de glamour de la Hollywood, evenimentul este o oportunitate pentru actori de a deveni adevărate vedete de film, prezentându-se în look-uri personalizate, care evidențiază cele mai bune aspecte ale personajelor lor publice. În mod potrivit, oaspeții anului 2022 au explorat glamourul modern al vedetelor de cinema cu ținute care au adus un omagiu trecutului, ținând în același timp pasul cu preocupările prezentului.

Kirsten Dunst a făcut o alegere șic și durabilă, într-o rochie Christian Lacroix din toamna anului 2002.

Nominalizatul pentru cel mai bun actor în rol principal, Benedict Cumberbatch și-a arătat sprijinul pentru poporul Ucrainei purtând steagul acesteia pe reverul costumului său Brioni, reușind să sublinieze problemele care contează într-un mod care părea autentic.

Orice eveniment în care Timothée Chalamet își face apariția în hainele pentru femei Vuitton de la Nicolas Ghesquière și în Kristen Stewart îmbrățișează autenticitatea în pantalonii scurți extrem de sexy de la Chanel este unul memorabil, dar surprizele nu s-au oprit aici. Una dintre cele mai interesante evoluții ale anului au fost numele care au ieșit în prim-plan pe covorul roșu. Ținuta Bottega Veneta albastru pudră al lui Kodi Smit-McPhee sau rochia eterică pastelată Miu Miu a starului „King Richard” Demi Singleton au avut un aer tineresc, festiv și au fost ca o gură de aer proaspăt.

Privirea celor mai bune și îndrăznețe ținute de seară oferă o imagine de ansamblu concisă asupra stării actuale a covorului roșu. Elegante, dar individualiste, look-urile care au atras atenția în noaptea Oscarurilor ar trebui să inspire iubitorii de modă pentru anii următori.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Oscar 2022: „Coda”, cel mai bun film, Jessica Chastain, premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal. Lista completă a câștigătorilor