Oscar 2021: Auriul și culorile vii au dominat ținutele de pe covorul roșu (FOTO)

De: Ana Obretin / 26.04.2021, 08:59

Auriul și culorile vii au dominat ținutele de pe covorul roșu la cea de-a 93-a ediție a galei Oscar, ce a avut loc duminică noapte, la Los Angeles. Parcă pentru a contracara efectele pandemiei, vedetele invitate la ceremonie, care a fost una atipică, au ales ținute epatante, strălucitoare, perfecte pentru o sărbătoare a cinema-ului la Hollywood.

Andra Day, nominalizată la Oscar pentru rolul din „The United States vs. Billie Holiday”, a ales o rochie aurie personalizată de la Vera Wang. Pe auriu au mizat și Carey Mulligan, într-o ținută Valentino din două piese, dar și Leslie Odom Jr., în Brioni, în timp ce Colman Domingo („Ma Rainey’s Black Bottom”) a făcut furori pe rețelele de socializare online cu un costum Versace roz neon, accesorizat cu bijuteriile lui David Yurman.

(FOTO: LESLIE ODOM JR., în Brioni)

 

(FOTO: ANDRA DAY, în Vera Wang)

Covorul roșu a fost întins la Union Station, o gară istorică din Los Angeles aleasă anul acesta pentru a asigura distanțarea socială la ceremonie.

Roșul a fost una dintre culorile vii care au dominat covorul roșu, de la ținuta Dior a lui Reese Witherspoon până la cea dramatică a Amandei Seyfried, de la Giorgio Armani Privé, în timp ce Laura Dern a ales o rochie cu o fustă împodobită luxuriant cu pene de struț, de la Oscar de la Renta. 

(FOTO: Angela Bassett, în Alberta Ferretti)

 

(FOTO: Amanda Seyfried, în Giorgio Armani Privé)

Marele câștigător al celei de-a 93-a gale a fost producția Searchlight „Nomadland”, care a primit trei premii Oscar, pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, Chloe Zhao – devenită abia a doua femeie din istoria galei care primește acest trofeu -, și cel mai bun rol principal feminin, Frances McDormand.

CITEȘTE ȘI: Oscar 2021: Cele mai frumoase ținute pe covorul roșu din istoria galei

Recorduri și istorii rescrise la cea de-a 93-a ediție a galei Oscar

Jared Leto spune că i-a dispărut trofeul Oscar acum trei ani și încă nu l-a găsit

Foto: Profimedia Images