Paramount a anunțat că sequelul „Clifford the Big Red Dog” se află în lucru 

De: Nicoleta Lepădatu / 24.11.2021, 08:13
Paramount a anunțat că sequelul „Clifford the Big Red Dog” se află în lucru 

O continuare a filmului „Clifford the Big Red Dog” este în lucru. Paramount Pictures a confirmat informația după ce, la doar cinci zilele de la lansarea simultană în cinematografe și pe Paramount+, „Clifford the Big Red Dog” a avut încasări de 22,2 milioane de dolari. Filmul de familie a adaptat seria de cărți pentru copii a lui Norman Bridwell despre o tânără din New York pe nume Emily, al cărei cățeluș crește peste noapte până la o înălțime impresionantă.

O elevă de gimnaziu în New York City, locuiește cu mama ei Maggie. Emily-Elizabeth Howard este hărțuită de colegii săi la școala privată unde învață. Singurul ei prieten este colegul tocilar Owen Yu. Ea este lăsată în mâinile unchiului ei iresponsabil, Casey, în timp ce Maggie pleacă la Chicago pentru o călătorie de afaceri.

Domnul Bridwell, care conduce un cort de salvare a animalelor, îi prezintă lui Emily-Elizabeth un cățeluș mic și roșu. El îi spune că acesta va crește în dimensiune în funcție de câtă dragoste primește. Casey spune nu adopției, știind că sora lui nu o va permite niciodată și că patrupedele sunt interzise în clădirea în care locuiește. Când Emily-Elizabeth ajunge acasă de la școală în acea zi, după ce a fost din nou agresată, descoperă cățelușul în rucsac și îl numește Clifford. Emily-Elizabeth încearcă să-l convingă pe Casey să o lase să-l păstreze, iar el îi este de acord să îl țină pe Clifford doar pentru o noapte. A doua zi fetița se trezește și își dă seama că acesta este de dimensiuni uriașe. ”Clifford the Big Red Dog” este bazat pe seria de cărți pentru copii cu același nume de Norman Bridwell.

„Clifford the Big Red Dog” i-a avut în distribuție pe Darby Camp ca Emily, precum și pe Jack Whitehall, John Cleese și Tony Hale. Walt Becker a regizat filmul, iar Jay Scherick, David Ronn și Blaise Hemingway au scris scenariul după o poveste a lui Justin Malen și Ellen Rapoport, iar Jordan Kerner și Iole Lucchese au fost producători.

Se așteaptă ca Paramount să aducă înapoi aceeași echipă creativă pentru continuare.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: „Ghostbusters: Afterlife”, pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării

Cele două filme „The Three Musketeers”, cu Eva Green și Vincent Cassel, au dată de lansare

Keanu Reeves dezvăluie 3 filme pe care să le vizionezi dacă vrei să îl cunoști (VIDEO)