Patron de pizzerii, acuzat că și-a filmat pe ascuns angajatele, inclusiv minore

De: Alex Manole / 21.02.2021, 10:18

Opt angajate ale unor pizzerii îl acuză pe patronul acestora că le-a filmat pe ascuns folosind o cameră video ascunsă în pantof.

Bărbatul de 59 de ani, numit Michael Papandrea, ar fi făcut mii de poze pe sub fustele angajatelor și ale altor femei. Unele dintre acestea erau minore. Acuzatul ar fi folosit camera în toate cele trei localuri pe care le deține în suburbiile orașului Chicago.

Poliția a descoperit pe computerul și telefonul bărbatului 24.000 de imagini și clipuri video compromițătoare. Acestea au fost strânse în mai mult de 10 ani.

Citește și: Scenariu tulburător: Și-a cumpărat o păpușă pentru sex, apoi a urmat ceva terifiant! Ce a făcut apoi robotul inteligent a șocat lumea

Camera din pantof era controlată de Papandrea prin intermediul unei aplicații de pe smartphone. Anchetatorii au descoprit și o cameră ascunsă într-o baie dintr-un local. Bărbatul a mai filmat femei în alte restaurante, în birouri și în malluri. Potrivit poliției, ar putea fi cel puțin 500 de victime.

Michael Papandrea

Papandrea a fost prins după ce angajații unuia dintre localurile lui au folosit unul dintre computerele bărbatului și au descoperit, accidental, imaginile. Aceștia l-au raportat la poliție.

Bărbatul va apărea din nou în fața instanței pe 22 aprilie.

Sursa: Eater Chicago

CITEȘTE ȘI:

James Franco a ajuns la o înțelegere cu două femei care l-au acuzat de exploatare sexuală

Marilyn Manson, investigat pentru abuzuri sexuale asupra mai multor femei