Paul Wesley îl va interpreta pe Captain Kirk în „Star Trek: Strange New Worlds”

De: Nicoleta Lepădatu / 16.03.2022, 08:09
Paul Wesley îl va interpreta pe Captain Kirk în „Star Trek: Strange New Worlds”

Paul Wesley a fost distribuit în rolul emblematic al lui Captain Kirk în „Star Trek: Strange New Worlds”.

Actorul din „Vampire Diaries” se va alătura viitoarei serii Paramount+ în cel de-al doilea sezon al serialului, care este în producție la Toronto. Castingul sezonului al doilea a fost anunțat înainte de debutul primului sezon, o mișcare destul de neobișnuită pentru astfel de evenimente.

„Paul este un actor desăvârșit, o prezență uimitoare și un plus binevenit în serial”, au declarat producătorul executiv Alex Kurtzman și realizatorii Akiva Goldsman și Henry Alonso Myers într-o declarație de presă. „Ca noi toți, este un fan Star Trek de-o viață și suntem încântați de interpretarea pe care a dat-o acestui rol iconic.”

Captain Kirk a fost interpretat memorabil pentru prima dată de William Shatner în „Star Trek ”din 1966 și în multe filme. Personajul a fost interpretat și de Chris Pine în noile lungmetraje „Star Trek”.

„Strange New Worlds” îl urmărește pe căpitanul Christopher Pike (Anson Mount) în timp ce se află la comanda U.S.S. Enterprise. Serialul este prezentat ca o întoarcere la formatul clasic de explorare spațială din seria originală. De asemenea, Rebecca Romijn joacă rolul lui Number One și Ethan Peck pe cel al lui Spock.

Seria este un spin-off al „Star Trek: Discovery”, care a introdus aceste noi iterații ale lui Pike, Number One și Spock în timpul celui de-al doilea sezon.

Paul Wesley este cunoscut pentru rolul său principal în „Vampire Diaries” de-a lungul a opt sezoane. De asemenea, a jucat în serialul „Tell Me a Story” și în miniseria „Medal of Honor”. El va mai putea fi urmărit în filmul „History of Evil”.

Foto: Paramount +

CITEȘTE ȘI: Filmările pentru noul lungmetraj „Star Trek” urmează să înceapă anul acesta

Producția serialului „Star Trek: Picard” a fost întreruptă după ce mai mult de 50 de persoane din echipă au avut teste pozitive pentru COVID-19

Episodul de „Star Trek” care a fost interzis în Germania timp de 27 de ani