Producția serialului „Star Trek: Picard” a fost întreruptă după ce mai mult de 50 de persoane din echipă au avut teste pozitive pentru COVID-19

De: Nicoleta Lepădatu / 07.01.2022, 07:14
Producția serialului „Star Trek: Picard” a fost întreruptă după ce mai mult de 50 de persoane din echipă au avut teste pozitive pentru COVID-19

Filmările pentru drama Paramount+ „Star Trek: Picard” au fost suspendate în urma depistării unui focar considerabil de COVID-19.

Surse au declarat pentru publicația The Hollywood Reporter că peste 50 de membri ai echipei de producție au fost testați pozitiv luni, care a fost prima zi de lucru după vacanța de Crăciun. Serialul condus de Patrick Stewart are una dintre cele mai mari echipe de televiziune, numărând peste 450 de angajați. Infecțiile au afectat mai multe zone, inclusiv platourile de filmare.

Producția serialului a fost imediat oprită luni și se pare că filmările vor fi reluate la începutul săptămânii viitoare, dacă nu mai devreme, deși detaliile rămân încă neclare.

Varianta Omicron extrem de contagioasă a virusului a determinat o serie de seriale produse de CBS să întrerupă filmările în această săptămână, „NCIS” fiind printre cele care au fost afectate. Evenimente majore, inclusiv premiile Grammy și o serie de festivaluri de televiziune și film, au fost anulate, în timp ce altele, precum Festivalul de Film de la Sundance, au devenit virtuale.

„Picard” a fost reînnoit oficial pentru un al treilea sezon în septembrie, sezoanele doi și trei fiind filmate în paralel, în încercarea de a controla costurile și de a se adapta programelor de producție.

Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Jeri Ryan, Orla Brady, John de Lancie, Annie Wersching și Brent Spiner joacă în „Picard,” care este produs de căpitanul francizei Star Trek Alex Kurtzman.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Gala Globurile de Aur 2022 va avea loc fără prezentatori vedete, public și presă

Gala premiilor Grammy, care ar fi urmat să aibă loc în format fizic, a fost amânată

Filmările serialului „Chicago Fire”, suspendate, după ce mai mulți membri ai distribuției au fost testați pozitiv pentru COVID-19

Tags: