Platforma de streaming Disney+, lansată în România în vară

De: Ana Obretin / 26.01.2022, 11:03
Platforma de streaming Disney+, lansată în România în vară

Serviciul de streaming Disney+ va fi lansat în 42 de țări, inclusiv în România, în această vară.

Printre noile piețe majore, serviciul de streaming va fi lansat în Africa de Sud, Turcia, Polonia și Emiratele Arabe Unite. Lista completă a noilor țări unde serviciul va fi lansat în această vară include Albania, Algeria, Andorra, Bahrain, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Egipt, Estonia, Grecia, Ungaria, Irak, Israel, Iordania, Kosovo, Kuweit, Letonia , Liban, Libia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Muntenegru, Maroc, Macedonia de Nord, Oman, Palestina, Polonia, Qatar, România, San Marino, Arabia Saudită, Serbia, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Tunisia, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Vatican și Yemen.

CITEȘTE ȘI: Disney și Sony au semnat un acord masiv în urma căruia filme ca „Spider-Man” vor fi difuzate pe Disney plus

Disney alocă 33 de miliarde de dolari pe conținut pentru anul viitor

Un serial despre legenda modei Karl Lagerfeld va fi lansat pe Disney Plus

În anunțul serviciului de streaming, făcut miercuri și citat de The Hollywood Reporter, nu au fost dezvăluite date de lansare exacte, prețuri sau planuri de abonamente pentru fiecare țară.

Platforma, care a debutat în SUA, Canada și Olanda pe 19 noiembrie 2019, a urmărit extinderea globală pentru a compensa faptul că un număr din ce în ce mai mic de oameni se abonează la acest serviciu de streaming în America de Nord. Platforma a atins 118 milioane de abonați la nivel global în al patrulea trimestru al anului 2021.

CITEȘTE ȘI: Disney pregătește premiera „Moarte pe Nil” după scandalul Armie Hammer; noul trailer a fost lansat

Disney amână mai multe pelicule Marvel și „Indiana Jones 5”

Foto: Profimedia Images