Prințul George a împlinit 8 ani. Aniversarea, marcată cu un nou portret

De: Ana Obretin / 22.07.2021, 10:02
Prințul George a împlinit 8 ani. Aniversarea, marcată cu un nou portret

Este sărbătoare la Palatul Buckingham: prințul George, fiul prințului William și al lui Kate Middleton, își sărbătorește a opta aniversare joi.

Așa cum este tradiția cu această ocazie, familia regală a publicat, miercuri, pe rețelele de socializare, un nou portret al băiețelului. „Mâine va împlini opt ani!”, se poate citi în mesajul care însoțește fotografia făcută de mama prințului, ducesa de Cambridge.

Prințul George apare în fotografie zâmbind larg, îmbrăcat în pantaloni scurți și un tricou, cocoțat pe capota unei mașini, în mijlocul unui câmp. Fotografia a fost realizată în Norfolk, reședința familiei sale din afara Londrei, potrivit CNN. Publicația Vanity Fair scrie că vehiculul ar putea fi un omagiu discret adus străbunicului său, prințul Philip, care a murit în aprilie, la vârsta de 99 de ani: este un Land Rover, un brand pe care ducele de Edinburgh îl prefera.

Născut pe 22 iunie 2013, la Londra, prințul George este cel mai mare copil al prințului William. El mai are doi frați, prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, și prințul Louis, de 3 ani. Prințul George este al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, ducele de Cambridge, și bunicul patern, prințul Charles.

CITEȘTE ȘI: La 10 ani de la nuntă, rochia lui Kate Middleton continuă să influențeze miresele

Întâlnire la vârf între prinţul George şi Barack Obama! Ce a făcut băieţelul

Ce maşină de lux va conduce Prinţul George! E piesă de muzeu

Nașterea lui Lilibet: ce naționalitate va avea fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry

Foto: Profimedia Images