PRO TV anunță încheierea colaborării cu Vlad Enăchescu

De: Ana Obretin / 02.12.2021, 13:32
PRO TV anunță încheierea colaborării cu Vlad Enăchescu

PRO TV a anunțat, joi, încheierea colaborării cu Vlad Enăchescu, care ar fi trebuit să fie noul Head of Sports.

„Colaborarea cu Vlad Enăchescu s-a încheiat. Din momentul anunțului, am avut o serie de discuții mai aprofundate despre dezvoltarea conținutului programelor sportive. Avem viziuni diferite, ca atare am decis de comun acord că este în interesul ambelor părți să nu continuăm această colaborare. Îi urăm lui Vlad mult succes pe viitor”, se arată într-un comunicat remis Apropo de PRO TV.

PRO TV anunța pe 18 noiembrie numirea lui Vlad Enăchescu în funcția de Head of Sports.

”Vrem ca și pe viitor românii să se bucure de spectacole sportive la cele mai înalte standarde, să dezvoltăm portofoliul de conținut premium, iar așa cum am anunțat deja la începutul toamnei, am achiziționat drepturile de difuzare pentru mai multe competiții importante – EURO 2024, EURO 2028, Europa League, Conference League, Cupa Angliei și Ultimate Fighting Championship. La Sport, avem o echipă editorială extrem de puternică și sunt convins că experiența lui Vlad va contribui semnificativ la dezvoltarea proiectelor viitoare. Îi urez bun venit în echipă și îi doresc succes!”, spunea la momentul respectiv Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Cu o experiență de peste 25 de ani în televiziune și jurnalism sportiv, acesta a condus și dezvoltat cu succes unele dintre cele mai importante posturi TV de sport din România.  Vlad Enăchescu a condus Telekom Sport, fost Dolce Sport, de la înființarea canalului, în urmă cu 11 ani. Anterior a fost director general al Telesport și a condus departamentul Sport din TVR.

CITEȘTE ȘI: Survivor, competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea, revine la PRO TV

Theo Rose este prezentatoarea „SuperStar România”, la Pro TV

„Las Fierbinți” a fost urmărit de peste 2,3 milioane de români marți seară, la PRO TV

Pro TV a deschis înscrierile pentru un nou sezon „Imperiul Leilor”

Chef Alex Petricean este noul prezentator „ShARE in bucate” de pe Pro TV Plus

„SuperStar România” a adus Pro TV în poziția de lider absolut de audiență

Foto: Pro TV