Rapperul Chris Brown are din nou probleme cu poliția

De: Loredana Toma / 23.06.2021, 09:23
Rapperul Chris Brown are din nou probleme cu poliția

Rapperul american Chris Brown este din nou acuzat de comportament violent. Cea mai recentă „năzbâtie” a sa ar fi că „ar fi pocnit o femeie peste ceafă atât de puternic încât acesteia i-a sărit peruca de pe cap”. Potrivit unor documente obținute de platforma TMZ, întâmplarea ar fi avut loc weekendul trecut. Surse spun că victima nu a suferit răni, iar singurul lucru grav din toată această situație este că femeia a ieșit cam „șifonată” și fără perucă.

De altfel, nu a fost făcută nicio arestare și, tot potrivit TMZ, cel mai probabil acest caz va fi trimis în instanță și se va încheia cu o sancțiune minoră. 

Rihanna nu a scăpat atât de ieftin dintr-un conflict cu Chris Brown

În 2009, Chris Brown a șocat întreaga lume după ce s-a descoperit că a agresat-o fizic pe Rihanna, iubita sa din epocă. Potrivit informațiilor din presă de la vremea respectivă, artista a fost dată cu capul de geamul mașinii în care se aflau și lovită violent peste fată. Rapperul a șocat întreaga industrie muzicală cu atât mai mult cu cât era considerat un model de comportament. Ulterior, gestul său a creat discuții aprinse pe tema violenței domestice. Artistul a fost condamnat la 180 de zile de muncă în folosul comunității și la cinci ani de supraveghere judiciară.

Chris Brown a devenit cunoscut în 2005, cu single-ul „Run It!”, care i-a adus un succes instantaneu, ajungând pe locul 1 în clasamentele muzicale din mai multe țări. De-a lungul carierei a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel mondial și a primit mai multe premii, inclusiv un Grammy și 4 Billboard Awards. 

CITEȘTE ȘI: Chris Brown, de la băiat rău la erou, în ultimul său videoclip (Video)

Chris Brown, cântăreţ şi pictor! Artistul vinde tablouri, în scop caritabil

Rihanna a fost dată în judecată pentru plagiat  

Rihanna, goală puşcă în baie! Uite cu cine se sărută! Imagini controversate şi indecente  

Foto: Profimedia Images