Rapperul DMX a murit la vârsta de 50 de ani

De: Ana Obretin / 09.04.2021, 21:16
Rapperul DMX a murit la vârsta de 50 de ani

DMX, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi americani, a murit vineri, la vârsta de 50 de ani.

„Suntem profund întristați să anunțăm astăzi că iubitul nostru DMX, născut Earl Simmons, a murit la 50 de ani, la White Plains Hospital (New York, n.r.), având familia sa lângă el, după ce a trăit în ultimele zile cu ajutorul aparatelor”, se arată în comunicatul familiei, citat de CNN

Săptămâna trecută, DMX a fost internat în secția de terapie intensivă după ce a suferit un infarct, din cauza unei supradoze de droguri, potrivit TMZ. O sursă a declarat la momentul respectiv pentru TMZ că DMX – care a avut o lungă istorie în ceea ce privește abuzul de droguri – avea „o oarecare activitate cerebrală”, în timp ce o altă sursă a spus că este „în stare vegetativă”.

La începutul anului 2019, DMX a fost eliberat din închisoare, după ce a executat o pedeapsă de un an pentru evaziune fiscală. Mai târziu în acel an, el a anulat o serie de spectacole live și s-a internat într-un centru specializat în tratamente de dezintoxicare. Rapperul a avut numeroase probleme cu justiția și a mai fost condamnat pentru furt, consum de droguri și abuz asupra animalelor.

Cel mai cunoscut album al său este „And Then There was X” (1999), care a inclus hitul „Party Up (Up in Here)”. DMX, al cărui nume de scenă provine de la Dark Man X, pseudonimul cu care se prezenta în concertele rap, a jucat și în câteva filme, precum „Romeo Must Die” (2000), „Cradle 2 The Grave” (2003) și „Last Hour: (2008).

Cariera rapperului include 15 prezențe în Billboard Hot 100.

Mai recent, anul trecut, DMX și-a încântat fanii când a apărut împreună cu colegul de breaslă Snoop Dogg în seria online Verzuz, produsă de Timbaland și Swizz Beatz.

CITEȘTE ȘI: Demi Lovato, internată într-o clinică de dezintoxicare, după o supradoză de droguri 

Tentativă de SINUCIDERE? Oana Zăvoranu, la spital după ce a luat o supradoză de somnifere!

Demi Moore a ajuns la spital, dupa o supradoza de medicamente

Fosta soţie a lui Elton John a încercat să se sinucidă în luna de miere

Foto: Profimedia Images