Rapperul Young Dolph a murit la vârsta de 36 de ani, împușcat

De: Nicoleta Lepădatu / 18.11.2021, 08:47
Rapperul Young Dolph a murit la vârsta de 36 de ani, împușcat

Rapperul Young Dolph, cunoscut pentru albumul său din 2020 „Rich Slave” și datorită colaborării cu Key Glock, a fost împușcat în fața unei patiserii din Memphis, Tennessee. Avea 36 de ani.

„Toți cei de la APA suntem șocați și profund întristați de pierderea bruscă și tragică a dragului nostru prieten și client, Young Dolph”, a declarat un reprezentant APA într-o declarație pentru publicația Variety. „Lumea a pierdut un simbol, un mare om și un artist iubit care a dispărut prea devreme. Dăruirea, efortul, munca grea și loialitatea lui față de toți cei din jur au fost întotdeauna pe primul loc și ne va fi dor de el. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia lui în acest moment extrem de dificil.”

Incidentul armat a avut loc la patiseria Makeda’s Homemade Cookies din South Memphis miercuri după-amiază, a informat postul local FOX News 13. Proprietarul magazinului a spus că Young Dolph a intrat să cumpere prăjituri când cineva l-a împușcat mortal în jurul orei 13:00.

Young Dolph, al cărui nume real era Adolph Robert Thornton, Jr., s-a născut în Chicago, dar s-a mutat la Memphis la o vârstă fragedă. El era vărul rapperului Juice Wrld, care a murit la 21 de ani din cauza unei supradoze de droguri pe aeroportul internațional Midway din Chicago, pe 8 decembrie 2019.

Făcându-și debutul cu un album de studio, Young Dolph a lansat „King of Memphis” în 2016, care a ajuns pe locul 49 în topul Billboard Hot 100. A lansat șapte albume din 2016 până în 2021, cel mai recent fiind „Dum and Dummer 2” cu Key Glock, care a ajuns în topuri pe locul 8. A fost reprezentat de Paper Route Empire, iar cel mai de succes album al său a fost „Rich Slave” din 2020, care a debutat pe locul 4 în Billboard 200.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Rapperul DMX a murit la vârsta de 50 de ani

Rapperul Kodak Black, implicat într-un incident armat

Rapperul Tyga a fost arestat pentru violență domestică

Tags: