Ravil Isyanov, cunoscut pentru rolurile din ”The Americans” și ”NCIS: Los Angeles” a murit. Actorul avea 59 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 14.10.2021, 08:41
Ravil Isyanov, cunoscut pentru rolurile din ”The Americans” și ”NCIS: Los Angeles” a murit. Actorul avea 59 de ani

Ravil Isyanov, actor de film și televiziune care lucra în industria de divertisment de mai bine de 30 de ani, a murit după o lungă luptă cu o boală incurabilă. Avea 59 de ani. Moartea lui Isyanov a fost confirmată pentru publicația Variety de agenta sa care l-a reprezentat mare parte din carieră, Tanya Kleckner.

„A fost un adevărat gentleman și a lucrat până când a murit. Am colaborat cu el timp de 20 de ani și am devenit prieteni buni”, a scris Kleckner. „Îmi va fi foarte dor de el. Suntem cu toții înfrânți de această pierdere tragică, un suflet frumos plecat prea devreme.”

Ravil Isyanov s-a născut în 1962 în orașul Voskresensk din Uniunea Sovietică. După ce a terminat cei doi ani obligatorii de stagiu militar în Forțele Aeriene Sovietice, Ravil a lucrat la Teatrul Khabarovsk înainte de a studia la Școala de Teatru de Artă din Moscova și la filiala din Oxford a British American Drama Academy. În 1998, s-a mutat la Los Angeles pentru a urma o carieră în actorie, unde a lucrat și a trăit tot restul vieții sale.

Cele mai recente credite ale lui Isyanov includeau roluri recurente în serialele CBS ”NCIS: Los Angeles” și „Glow”, dar și în ”The Last Ship”, de la TNT, precum și un rol în Sezonul 5 din ”The Americans”, al FX. Isyanov a apărut și în numeroase filme inclusiv în ”Defiance”, ”K-19: The Widowmaker”, ”Transformers: Dark of the Moon”, ”Holes” și ”Along Came a Spider”.  Actorul a avut peste 70 de roluri pe parcursul carierei sale.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ricarlo Flanagan, cunoscut din serialul ”Shameless”, a murit. Actorul avea 40 de ani

A murit actorul Granville Adams: starul ”Oz” avea 58 de ani