Ricarlo Flanagan, cunoscut din serialul ”Shameless”, a murit. Actorul avea 40 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 13.10.2021, 09:07
Ricarlo Flanagan, cunoscut din serialul ”Shameless”, a murit. Actorul avea 40 de ani

Ricarlo Flanagan, actor, rapper și artist de stand-up comedy, care a fost semifinalist  ”Last Comic Standing”, a murit în weekendul trecut din cauza unor complicații COVID, a confirmat agentul său. Actorul avea doar 40 de ani.

„Din păcate, această pandemie a luat viața unui artist foarte talentat și a unei ființe umane extrem de plăcute. Îi vom simți toti lipsa lui Ricarlo ”, a declarat Golfman pentru publicația Variety.

Prietenii actorului au creat o campanie GoFundMe pentru a oferi ajutor familiei lui Flanagan.

„Vestea morții cuiva drag nu este niciodată ceva ușor de auzit, mai ales dacă nu ai cum să fii alături de acel om”, apare în descrierea GoFundMe. „Dragul nostru prieten a murit brusc și, din păcate, a fost departe de familia sa. Ricarlo Flanagan a fost un fiu iubitor, nepot, văr și prieten cu multe talente uimitoare. A adus râsete în fiecare casă în care a intrat. Am dori să-l ducem acasă la familia sa din Cleveland, Ohio, astfel încât aceasta să poată să se ocupe de funeralii. Vă rugăm să-i aveți familia în gândurile și rugăciunile voastre și să ne ajutați cu orice contribuție pe care o puteți avea. Acest lucru va fi foarte apreciat, nu numai de noi, dar cel mai important de către familia sa.”

La începutul acestei luni, Flanagan a anunțat pe Twitter că a contractat COVID-19, spunând: „Acest COVID nu este o glumă. Nu-i doresc asta nimănui. ”

Ricarlo Flanagan și-a lansat primul album de comedie, ”Man Law”, în 2013. Comediantul a continuat să concureze în sezonul al nouălea al ”Last Comic Standing” de la NBC, devenind semifinalist la emisiunea-concurs de succes.

Pe lângă stand-up comedy, Flanagan a fost actor cu roluri recurente în cel de-al optulea sezon al serialului Showtime ”Shameless” și al serialului Disney Plus ”Walk the Prank”. Ricarlo  Flanagan a avut, de asemenea, apariții în ”The Mick”, ”The Carmichael Show”, ”Insecure”, ”The Neighborhood”, ”Kidding”, ”Room 104” și ”Mad About You”, de la Spectrum. Potrivit lui Golfman, cele mai recente credite ale sale includ un episod din viitoruș serial de comedie ”Bust Down”, de la Peacock și apariția din ”Emily the Criminal”, care a marcat primul rol oficial al lui Flanagan într-un lungmetraj.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: A murit actorul Granville Adams: starul ”Oz” avea 58 de ani

Roger Michell, regizorul unor comedii ca „Notting Hill”, a murit

Willie Garson, cunoscut pentru rolul său din „Sex and the City”, a murit. Actorul avea 57 de ani