Regina Elisabeth, așa cum nu a apărut niciodată în public, subiect de documentar

De: Loredana Toma / 08.04.2021, 17:31
Regina Elisabeth, așa cum nu a apărut niciodată în public, subiect de documentar

Un documentar intitulat “The Queen Unseen”, în care regina Elisabeth a Marii Britanii și prințul Philip apar în ipostaze nemaivăzute până acum, va fi difuzat joi seară pe canalul de televiziune britanic ITV.

Documentarul include, de exemplu, câteva imagini amuzante din ziua de Crăciun a anului 1953. Prințul Philip este la piscină, unde se luptă cu o saltea gonflabilă, pe când regina se relaxează liniștită pe un șezlong și face poze.

Imaginile au fost surprinse de Patricia Norrie, soția fostului guvernator general al Noii Zeelande Sir Willoughby Norrie, în perioada turului Commonwealth din 1953. Prințul Philip și regina Elisabeth au fost oaspeții familiei Norrie, în reședința lor din Noua Zeelandă, potrivit Daily Mail.

Activități regale, dar obișnuite

Documentarul vine ca un cadou pentru ziua reginei, care, pe 21 aprilie, va împlini 95 de ani.

În documentar, ducele de Edinburgh este văzut plimbând-o cu salteaua gonflabilă, în piscină, pe fiica familiei Norrie, Sarah Stephenson, care avea vârsta de zece ani pe atunci. Amintindu-și perioada aceea, Sarah, care narează o parte din documentar, a menționat că “a fost  incredibil de frumos să îi aibă ca oaspeți pe regină împreună cu prințul Philip și că cei doi s-au înțeles foarte bine cu restul familiei”.

Într-un clip de 30 de secunde lansat joi, Sarah explică de ce, într-o atmosferă liniștită și într-o zi relaxantă la piscină, atât regina, cât și prințul Philip nu au avut nimic împotriva faptului că gazda, Patricia Norrie, a filmat și a fotografiat mai multe momente. Mai mult, regina Elisabeth poate fi văzută făcând mai multe poze și oferind zâmbete calde celor din jurul ei.

Devenită regină în 1952, Elisabeth a II-a este, în prezent, cel mai în vârstă monarh activ. Ea este, totodată, monarhul cu cea mai lungă perioadă de domnie din prezent.

CITEȘTE ȘI: Prințesa Eugenie a Marii Britanii a devenit mamă

Filmările pentru al cincilea sezon al serialului „The Crown” încep în iulie

Prințul William, prima reacție după interviul lui Meghan Markle: Nu suntem o familie rasistă

Foto: Profimedia Images