Patrick Hughes, regizorul ”Hitman’s Bodyguard”, va face ”War Machine”, film pentru care va scrie și scenariul

De: Nicoleta Lepădatu / 10.11.2021, 07:15
Patrick Hughes, regizorul ”Hitman’s Bodyguard”, va face ”War Machine”, film pentru care va scrie și scenariul

Patrick Hughes, regizorul francizei de acțiune și comedie de succes ”The Hitman’s Bodyguard”, a semnat pentru următorul său  proiect cu Lionsgate.

Hughes va scrie scenariul și va regiza ”War Machine”, un film de acțiune/sci-fi despre recruții dintr-o tabără epuizantă de operațiuni speciale care se confruntă cu o forță mortală de pe altă planetă.

Anunțat de șeful de producție al Lionsgate Erin Westerman, proiectul va fi produs de Rich Cook de la Range Media Partners și de Patrick Hughes, prin firma lui Hughe Film.

„Patrick este pur și simplu unul dintre cei mai buni regizori de filme de acțiune care lucrează astăzi, dar ceea ce îi diferențiază filmele este concentrarea pe personajele care trec prin haos. El a venit la noi cu o idee extraordinară și originală și suntem încântați să o punem în practică, mai ales cu Patrick pe scaunul șoferului”, a spus Erin Westerman.

Atât ”Hitman’s Bodyguard”, cât și continuarea sa ”The Hitman’s Wife’s Bodyguard” au fost lansate de Lionsgate în 2017, respectiv 2021. Împreună, filmele au încasat aproape 250 de milioane de dolari în întreaga lume și ambele au debutat pe locul 1 (sequelul continuă să ruleze în ciuda închiderii cinematografelor și a provocărilor pandemiei globale). Filmele îi au în distribuție pe Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson și Salma Hayek.

Printre filmele anterioare ale lui Patrick Hughes se numără ”The Expendables 3”. Următorul său proiect este ”The Man From Toronto”, cu Kevin Hart și Woody Harrelson.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Filmările pentru cel de-al patrulea „The Expendables”, cu Jason Statham şi Sylvester Stallone, vor începe în această toamnă