Remake-ul filmului clasic al lui Hitchcock „To Catch a Thief” este în lucru, cu Gal Gadot în rolul principal

De: Nicoleta Lepădatu / 12.01.2022, 08:37
Remake-ul filmului clasic al lui Hitchcock „To Catch a Thief” este în lucru, cu Gal Gadot în rolul principal

„To Catch a Thief”, filmul clasic al lui Alfred Hitchcock a debutat în 1955. Se lăuda cu priveliști uluitoare pe Riviera, precum și cu un Cary Grant fiind fermecător fără efort și Grace Kelly la apogeul imaginii de frumusețe intangibilă. A existat și ceva despre un hoț ademenit dintr-o pensionare confortabilă după ce a fost acuzat pentru o crimă pe care nu a comis-o, împreună cu celebra scenă cu focurile de artificii cele mai sugestive din cinema.

Noua versiune se află abia la începutul producției, dar Gal Gadot, mai cunoscută ca Wonder Woman și care a putut fi văzută recent pe Netflix în filmul „Red Notice”, alături de Ryan Reynolds și Dwayne Johnson, va juca rolul principal. Gadot poate fi văzută în continuare ca Regina malefică în remake-ul live-action de la Disney „Albă ca Zăpada” și în adaptarea „Death on the Nile” a Agathei Christie.

Scenariul noului film este scris de Eileen Jones, cunoscută pentru munca ei la serialul Fox „Prodigal Son”. Jones și-a încheiat recent contractul pentru a scrie proiectul, care, se presupune, va fi actualizat substanțial pentru a atrage o generație de cinefili care nu știu „Vertigo” și „Psycho”. Gal Gadot, o actriță cunoscută și apreciată la nivel global, ar trebui să ajute și în acest sens.

Filmul este produs de Paramount, studioul care se află și în spatele filmului original. Gadot va produce remake-ul împreună cu partenerul ei Jaron Varsano prin compania lor Pilot Wave.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Gal Gadot s-a alăturat remake-ului ”Albă ca Zăpada” de la Disney, în rolul reginei malefice

 

 

Tags: