Rita Moreno se alătură distribuției „Fast X” pentru a juca rolul bunicii lui Vin Diesel

De: Nicoleta Lepădatu / 25.05.2022, 10:00
Rita Moreno se alătură distribuției „Fast X” pentru a juca rolul bunicii lui Vin Diesel

Rita Moreno este gata să devină rapidă și furioasă, conform anunțului de marți care spune că actrița câștigătoare de Oscar se alătură „Fast X”.

Superstarul francizei Vin Diesel a împărtășit vestea printr-un videoclip pe pagina sa de Instagram. Actrița câștigătoare a EGOT o va interpreta pe bunica lui Dominic Toretto (Diesel).

„A fost visul meu dintotdeauna să lucrez cu Rita Moreno, iar faptul că ea este aici jucând-o pe bunica mea îmi face sufletul să zâmbească”, a spus Diesel în videoclip, care o prezintă stând între Moreno și co-starul Michelle Rodriguez. „Sunt atât de binecuvântat.”

Vedeta emblematică din „West Side Story” a spus că este la fel de bucuroasă să se alăture francizei în acest rol. „Știi ce, cred că am primit… Cred că bătrânețea mea aștepta să mă inviți. Nu e frumos? Și sunt aici. Și răspunsul este da, o voi face.”

Știrea legată de Rita Moreno vine la câteva săptămâni după ce Louis Leterrier a fost numit noul regizor al filmului, în locul lui Justin Lin, care a părăsit brusc producția la doar câteva zile după începerea filmărilor. El rămâne totuși în proiect ca producător.

Lin, care s-a întors în franciză cu F9: The Fast Saga (2021) după ce a regizat anterior de la al treilea până la al șaselea film din seria de lungă durată, trebuia să regizeze atât cel de-al 10-lea, cât și cel de-al 11-lea film.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Fast X”: Louis Leterrier este cel care va regiza filmul în locul lui Justin Lin

Justin Lin a anunțat că nu va mai regiza „Fast and Furious 10”