Rosalia și Arca vor găzdui un show radio în universul Grand Theft Auto Online

De: Ana Obretin / 14.12.2021, 12:27
Rosalia și Arca vor găzdui un show radio în universul Grand Theft Auto Online

Cântărețele latino Rosalia și Arca au fost numite gazdele unei noi emisiuni de radio create în universul „Grand Theft Auto Online”.

Dezvoltatorul și editorul de jocuri video Rockstar Games a împărtășit vestea pe site-ul oficial al companiei. Luni, postul de radio Motomami Los Santos al celor două artiste – cu același nume ca titlul viitorului album de studio al Rosaliei – a confirmat că va intra în joc pe 15 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Un fan „Grand Theft Auto” a intrat în platoul unei televiziuni pentru a întreba când se lansează GTA 6

Greșeala de 2 milioane de dolari făcută de Rick Harrison de la „Așii Amanetului”

Potrivit Rockstar Games, postul de radio redă o varietate de genuri, inclusiv „artişti”, precum Caroline Polachek, Daddy Yankee, Mr. Fingers și Aventura. Show-ul prezintă și piese interpretate de Rosalia și Arca.

Pe de altă parte, Rockstar Games a anunțat că posturile de radio existente deja în „Grand Theft Auto Online” – Radio Los Santos și West Coast Classics – vor fi revizuite. Astfel, la radioul Los Santos vor fi auziți artiști ca Big Boy Pusha T, Kenny Beats, Boy boy și Offset, Saweetie, The Future, Tyler, Creator, Kodak Black și alții. Iar la West Coast Classics, DJ Pooh îi aduce un omagiu lui Dr. Dre.

Săptămâna trecută, Rockstar Games a anunțat o nouă extensie a „GTA Online”, „The Contract”. În extensie, Dr. Dre și Anderson .Paak sunt personaje non-jucătoare, scrie NME. Telefonul cu muzica nelansată a lui Dr. Dre a fost furat și jucătorii trebuie să-l ajute să-l recupereze. Atât Dre, cât și Paak au contribuit la coloana sonoră a extensiei, care este disponibilă din 15 decembrie.

GTA Online este disponibil în prezent pe computer, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X|S.

CITEȘTE ȘI: Ariana Grande va susține un concert virtual în jocul Fortnite

Foto: Profimedia Images