Ryan Reynolds dezvăluie de ce a decis să ia o pauză profesională

De: Nicoleta Lepădatu / 03.11.2021, 13:41
Ryan Reynolds dezvăluie de ce a decis să ia o pauză profesională

Ryan Reynolds vorbește despre motivul pentru care a decis să își ia „o perioadă sabatică” de la realizarea de filme după ce a încheiat viitorul său proiect de sărbători pentru Apple TV+, ”Spirited”.

„Încerc doar să creez un pic mai mult spațiu pentru familia mea [soția Blake Lively și cele trei fiice ale lor] și să petrec timp de calitate cu ei”, a declarat Reynolds pentru publicația The Hollywood Reporter, la Wall Street Journal Magazine Innovator Awards,  la New York.  „Știi, nu primești acel timp înapoi.”

Actorul a scris pe Instagram pe 16 octombrie că a terminat filmările pentru ”Spirited”. „Nu sunt sigur că aș fi fost gata să spun da unui film atât de provocator chiar și acum trei ani”, a scris el. „Cântatul, dansatul și jocul în cutia cu nisip cu Will Ferrell au făcut o mulțime de vise să devină realitate.”

Ryan Reynolds a adăugat: „O să-mi fie dor de fiecare secundă să lucrez cu acest grup minunat de creatori și artiști.”

Doar pentru că nu va face niciun film, totuși, nu înseamnă că va fi în vacanță. „Sunt ocupat, evident, cu alte lucruri pe care le fac datorită companiei mele”, a spus el.

Pe lângă actorie, Reynolds deține și acțiuni în companiile Aviation Gin, Mint Mobile, Maximum Effort Marketing și Wrexham AFC. „Este atât de important să te prezinți și să ridici telefonul și să știi că pielea ta e în joc. Filosofia noastră este să aducem oamenii împreună în moduri distractive, inteligente și neașteptate”, a spus anterior Reynolds despre afacerile lui diverse.

„Deci, probabil că voi fi departe de film, sau cel puțin de filmări, până la sfârșitul verii”, a spus el. „Îmi oferă oportunitatea de a fi acasă.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ryan Reynolds va face o pauză profesională. Actorul nu știe cât va dura aceasta