SAGA Festival: Back to Dance, pe 30 iulie, la Form Beach Mamaia

De: Nicoleta Lepădatu / 23.07.2021, 18:28
SAGA Festival: Back to Dance, pe 30 iulie, la Form Beach Mamaia

SAGA Festival și Radio ZU prezintă Back to Dance, pe 30 iulie, la Form Beach Mamaia unde TOPIC, The Motans, Spike și Minelli aduc energia și emoția la malul mării

Pe 30 iulie, SAGA Festival și Radio ZU transformă Form Beach din Mamaia într-un adevărat ring de dans și prezintă prima ediție dintr-o serie de evenimente Back to Dance, o petrecere ca o zi de festival.

Pentru cei care nu mai au răbdare până la SAGA Festival, Back to Dance aduce atmosfera de festival pe plajă. TOPIC, DJ-ul german care a cucerit o lume întreagă cu hit-urile sale, The Motans, Spike, Minelli, EMAA, DJ Andrew Dum și DJ Popoviciu vor urca pe scena de la Form Beach, începând cu ora 18:00, și vor crea o atmosferă incendiară pentru toți cei care vor fi prezenți la evenimentul care aduce muzica mai aproape de oameni. O seară întreagă, distracția va fi la cote maxime, iar energia și vibrația vor lua cu asalt plaja și o vor transforma într-un loc în care visurile pot deveni realitate, conform unui comunicat remis apropo de către organizatori.

Pentru toți, această perioadă a fost una delicată, în care am simțit lipsa publicului, a energiei pe care o regăsesc doar în timpul unui show. Abia aștept să ne întâlnim pe 30 iulie și să petrecem împreună o seară magică. Vă invit să dansăm și să ne distrăm împreună pe malul mării. Va fi foarte tare, mai este doar o săptămână și ne vom distra împreună. Acesta va fi doar un preview pentru ce va urma la SAGA Festival, în septembrie, în București, unde aștept să ne revedem”, a spus TOPIC.

Toți cei care își doresc să petreacă o seară de neuitat la mare sunt așteptați la Form Beach, pe 30 iulie, împreună cu gașca de prieteni. Show-ul va începe la ora 18:00, iar publicul va avea parte, pe lângă concerte, și de o serie de surprize marca SAGA Festival și Radio ZU.

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronica din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, în Parcul Izvor, și pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume.

Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alți artiști urmează să fie anunțați în curând.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul sagafestival.com.

Foto: SAGA Festival

CITEȘTE ȘI: Masked Wolf, autorul hitului „Astronaut in the Ocean”, vine la Saga Festival