Salma Hayek, diagnosticată cu COVID-19: ”Medicii m-au implorat să merg la spital”

De: Loredana Toma / 20.05.2021, 13:19
Salma Hayek, diagnosticată cu COVID-19: ”Medicii m-au implorat să merg la spital

Actrița Salma Hayek a mărturisit că a fost diagnosticată cu COVID-19 și că era să moară, dar a refuzat spitalizarea. Actrița a precizat că le-a spus medicilor că, dacă este să moară, preferă să se întâmple acasă la ea și nu pe un pat de spital, unde ar fi trebuit să meargă pentru un tratament adecvat.

Hayek a declarat pentru publicația Variety că “medicii au implorat-o să meargă la spital, pentru că era în stare foarte gravă”, însă a refuzat. Actrița în vârstă de 54 de ani a petrecut șapte săptămâni izolată într-o cameră din casa ei din Londra, unde locuiește cu soțul ei, miliardarul François-Henri Pinault, și fiica lor, Valentina.

Salma Hayek a reușit să se recupereze, însă nu total. S-a reîntors de curând pe platourile de filmare, pentru filmul “House Of Gucci”, alături de Lady Gaga și Adam Driver, și a spus că acesta a fost un lucru bun pentru ea. Rolul său din “House Of Gucci” este acela al unei clarvăzătoare condamnate pentru că a ajutat-o pe Patrizia Reggiani, interpretată de Lady Gaga, să orchestreze uciderea fostului soț, Maurizio Gucci, interpretat de Adam Driver.

Salma Hayek este una dintre multele vedete care au dezvăluit că au fost diagnosticate cu COVID-19, însă majoritatea au spus că au avut simptome ușoare. Actrița Gwyneth Paltrow a povestit că și ea a suferit de această boală, de pe urma căreia a rămas cu o oboseală constantă. Dwayne „The Rock” Johnson, Neil Patrick Harris și Ellen Degeneres s-au numărat și ei printre cei care au făcut public faptul că s-au luptat cu boala. 

CITEȘTE ȘI: Salma Hayek produce un serial despre sânii vorbitori ai unei femei, pentru HBO Max 

Salma Hayek, dezvăluri despre foştii iubiţi 

Foto: Profimedia Images