Şcoala Recea, marea câştigătoare „Next Star” – sezonul zece

De: Ana Obretin / 18.07.2021, 12:16
Şcoala Recea, marea câştigătoare

După opt ediții în care concurenți talentați au defilat cu momente uimitoare pe scenă, competiția „Next Star” de la Antena 1 a ajuns la final. Elevii şcolii Recea au emoţinat o ţară întreagă şi au demonstrat că au toate atuurile necesare pentru a primi marele premiu şi trofeul Next Star.

Seara de sâmbătă a fost încărcată de emoţii la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru a inclus numere de teatru, de umor, muzică, acrobație și dans, finala acestui sezon „Next Star” fiind lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Show-ul de talente de la Antena 1 a adunat în fața micilor ecrane peste 1,1 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 23.19, şi a condus clasamentul audienţelor la nivelul aceluiaşi public cu un rating mediu de 4,7 şi 18% cota de piaţă.

Ierarhia s-a păstrat şi la nivelul publicului din mediul urban, finala „Next Star” conducând aici topul audienţelor, cu un rating mediu de 4,1 şi 17,1% cota de piaţă. Şi de această dată, poziţia secundă a fost ocupată de Pro TV, care, la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar, înregistra 3,1 puncte de rating şi 13% cota de piaţă.

CITEȘTE ȘI: Un nou sezon „Splash! Vedete la apă”, în curând la Antena 1

„Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1

Ştirile Antena 1, cea mai mare cotă de piaţă din acest an

Foto: Antena 1