Scott Bakula va juca în episodul pilot al dramei NBC „Unbroken”

De: Nicoleta Lepădatu / 17.03.2022, 12:56
Scott Bakula va juca în episodul pilot al dramei NBC „Unbroken”

Scott Bakula a fost distribuit în unul dintre rolurile principale din episodul pilot al dramei NBC „Unbroken”, conform publicației Variety.

Producția urmărește trei familii dinastice de la o fermă de pe coasta centrală a Californiei, în povești de dragoste și război într-o luptă pasională pentru a supraviețui, pregătind în cele din urmă scena pentru un grup de tinere ferm hotărâte să câștige Campionatul Național de Rodeo.

Scott Bakula va juca rolul lui Ash Holleren, descris ca un campion pensionar de rodeo, care este disperat să păstreze ferma din California care a fost în familia sa de generații. Cu vecinii care îi invadează teritoriul și cu afacerile sale cu podgoria și caii care abia obțin profit, Ash și familia sa extinsă vor fi forțați să sape adânc pentru a găsi un drum spre viața pe care o trăiau cândva.

Distribuția îi mai include și pe Anna Wood, Amanda Payton, Delon de Metz și Oluniké Adeliyi.

Vestea castingului vine la puțin timp după ce NBC a anunțat că are în lucru și o continuare a „Quantum Leap”, serial în care Bakula a jucat  rolul Dr. Sam Beckett.

Scott  Bakula a apărut cel mai recent în serialul CBS „NCIS: New Orleans” timp de șapte sezoane. De asemenea, este cunoscut pentru rolurile sale în seriale precum „Men of a Certain Age”, „Star Trek: Enterprise”, „Chuck” și „Boston Legal”, printre multe altele.

„Sunt încântat să lucrez cu Shaun Cassidy și NBC”, a spus Bakula. „Shaun a creat o lume bogată și complicată, condusă de un patriarh care se luptă să păstreze ferma veche de 100 de ani a familiei sale, gestionând în același timp o varietate de surprize. A scris un scenariu pilot grozav care atinge multe probleme relevante ale zilelor noastre, dar are rădăcini adânci în America. Este un personaj pe care nu l-am jucat până acum și abia aștept să mă întorc din nou în șa.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Episodul pilot al continuării „Quantum Leap” a primit undă verde de la NBC. Scott Bakula ar putea fi implicat în proiect

Paul Wesley îl va interpreta pe Captain Kirk în „Star Trek: Strange New Worlds”