Sean Penn a spus într-un interviu că bărbații au devenit „excesiv de feminizați”

De: Nicoleta Lepădatu / 29.01.2022, 11:01
Sean Penn a spus într-un interviu că bărbații au devenit „excesiv de feminizați”

Sean Penn, starul „Flag Day”, a explicat într-o declarație viziunea sa despre masculinitatea modernă, afirmând că „nu crede că, pentru a fi corecți cu femeile, ar trebui să devenim unele”.

Sean Penn explică comentariile pe care le-a făcut anterior despre părerile sale despre masculinitate și despre bărbații care devin „excesiv de feminizați” în cultura actuală.

Într-un nou interviu pentru The Independent, care promovează recentul său film „Flag Day”, Sean Penn a discutat despre modul în care personajul său – un escroc și un jefuitor de bănci – din adaptarea cinematografică a cărții lui Jennifer Vogel din 2004 este legat de „dreptul american al bărbaților”. Actorul, care a explorat masculinitatea cu multe dintre rolurile pe care le-a avut de-a lungul carierei sale, a spus că feminizarea bărbaților este un lucru pe care îl constată foarte des în ziua de azi.

„Sau mai degrabă, ar trebui să spun, convingerea că acest vis american care le-a fost promis le dă dreptul la orice. Și acesta este o abordare foarte greu de corectat”, a adăugat el.

„Cred că bărbații au devenit destul de feminizați. Am aceste femei foarte puternice în viața mea care nu iau masculinitatea ca pe un semn de oprimare față de ele”, a declarat Penn pentru presa.”

Reprezentanții Penn au refuzat să comenteze aceste afirmații.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sean Penn cere tuturor membrilor echipei seriei „Gaslit” să se vaccineze; în caz contrar, nu se întoarce la filmări

Tags: