Sean Penn cere tuturor membrilor echipei seriei „Gaslit” să se vaccineze; în caz contrar, nu se întoarce la filmări

De: Ana Obretin / 23.07.2021, 14:00
Sean Penn cere tuturor membrilor echipei seriei

Actorul Sean Penn a cerut tuturor membrilor echipei de producție și distribuției serialului „Gaslit”, despre scandalul Watergate, să se vaccineze, anunțând că, în caz contrar, nu va reveni pe platourile de filmare.

Starul a făcut acest anunț în timp ce varianta delta a noului coronavirus a provocat o explozie a numărului de infectări în California, potrivit The Hollywood Reporter

Penn, care este vaccinat și s-a întors recent de la Festivalul de la Cannes, unde a avut premiera filmului său „Flag Day”, s-a oferit să ajute gratuit campania de vaccinare pentru membrii producției, prin intermediul asociației sale non-profit CORE. 

Bazat pe podcast-ul „Slate Burn”, „Gaslit” este o abordare modernă a Watergate și prezintă poveștile nespuse ale personajelor uitate în scandalul care a condus la demisia președintelui SUA Richard Nixon. Penn joacă rolul avocatului și criminalului condamnat John N. Mitchell, iar din distribuție mai fac parte Julia Roberts și Dan Stevens. Roberts va interpreta rolul Marthei Mitchell, una dintre primele persoane publice foarte cunoscute care au semnalat implicarea lui Richard Nixon în scandalul Watergate. Martha a avut curajul de a vorbi despre scandal în ciuda afilierii sale cu președintele american din epocă prin soțul său, avocatul general John Mitchell.

CITEȘTE ȘI:Sean Penn urmeaza cursuri pentru a-si stapani furia

Charlize Theron şi Sean Penn au strâns 6 milioane de dolari în scop caritabil

Foto: Profimedia Images