Serialul Amazon „Lord of the Rings” are un titlu oficial și un teaser

De: Ana Obretin / 20.01.2022, 10:46
Serialul Amazon „Lord of the Rings” are un titlu oficial și un teaser

Platforma Amazon Prime Video a dezvăluit un teaser la finalul căruia apare titlul serialului său „Stăpânul Inelelor/ Lord of The Rings”, „The Rings of Power”.

Seria adaptată după trilogia „Lord of the Rings” va fi disponibilă, din 2 septembrie, pe Amazon. Vezi teaserul mai jos:

„Titlul complet al seriei promite o poveste epică, ce povestește evenimentele majore care se desfășoară în timpul celei de-a doua epoci: crearea inelelor simbol”, se arată într-un comunicat de presă. „Este un titlu pe care ni-l putem imagina pe coperta unei cărți alături de celelalte mari clasice ale lui J.R.R. Tolkien. ‘The Rings of Power’ reunește toate firele principale ale poveștii celei de-a doua epoci a Pământului de Mijloc: realizarea inelelor, ascensiunea lui Sauron, Lordul întunericului, povestea epică a lui Númenor și ultima alianță a elfilor și oamenilor”, au declarat showrunner-ii JD Payne și Patrick McKay.

CITEȘTE ȘI: Adrien Brody a refuzat un rol în ”Lord of the Rings”, o decizie pe care a regretat-o după ce a vizionat epopeea lui Peter Jackson 

O adaptare sovietică a „Lord of the Rings”, descoperită după 30 de ani

„Lord of the Rings”: S-au încheiat filmările la cel mai scump serial din istorie

„Până acum, fanii au putut să vadă doar poveștile singurului inel pe ecran, dar înainte să existe doar unul singur au fost multe altele… și suntem încântați de ideea de a putea împărtăși povestea lor”, au mai spus aceștia.

Serialul „Lord of the Rings” ar putea avea cinci sezoane

Acțiunea serialului o precede cu mii de ani pe cea din trilogia regizată de Peter Jackson, precum și pe cea din trilogia „Hobbitul/ The Hobbit”.

Serialul va începe într-o perioadă de „relativă pace” și va urmări un grup de personaje cunoscute, dar și unele noi, „pe măsură ce se confruntă cu mult temuta întoarcere a răului pe Pământul de Mijloc”. Intriga va avea loc în cele patru colțuri ale lumii imaginare a lui Tolkien, în special pe insula Númenor, menționată în „Stăpânul Inelelor”. 

CITEȘTE ȘI: Un film anime “The Lord Of The Rings” va fi lansat în curând

Foto: Profimedia Images