Serialul AMC „Interview With the Vampire” îl va avea pe Eric Bogosian în rolul lui Daniel Molloy

De: Nicoleta Lepădatu / 18.03.2022, 07:28
Serialul AMC „Interview With the Vampire” îl va avea pe Eric Bogosian în rolul lui Daniel Molloy

Serialul „Interview With the Vampire” de la AMC îl va avea pe Eric Bogosian în rolul lui Daniel Molloy.

Seria, care este în prezent în producție, se bazează pe cartea cu același nume scrisă de Anne Rice  și urmărește povestea epică a lui Louis de Pointe, Lestat De Lioncourt și a Claudiei despre dragoste, sânge și pericolele nemuririi. Bogosian se alătură membrilor distribuției anunțați anterior, cum ar fi Sam Reid ca Lestat, Jacob Anderson ca Louis și Bailey Bass în rolul Claudiei.

Daniel Molloy este descris ca un jurnalist de investigație care se apropie de sfârșitul carierei, căruia i s-a oferit o a doua șansă la interviul vieții. Personajul a fost interpretat de Christian Slater în filmul  „Interview With the Vampire”.

Eric Bogosian este cunoscut pentru că a scris și a jucat în piesa „Talk Radio” și ulterior a jucat în versiunea pentru film în regia lui Oliver Stone. Pentru piesă, el a câștigat atât o nominalizare la premiul Tony, cât și la premiul Pulitzer. A scris alte câteva piese și a primit trei premii Obie și premiul Drama Desk pentru munca sa pe scenă. De asemenea, a jucat în filme precum „Uncut Gems”, „The Caine Mutiny Court Martial” și „Wonderland”. Rolurile sale TV includ „Succession”, „Billions” și „Law & Order: Criminal Intent”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Filme cu vampiri: TOP 10 cele mai bune producții din toate timpurile (Video)

10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

Filme: Top 3 cele mai bune perechi actor/regizor din istorie