Serialul ”Foundation” de la Apple TV va avea și sezonul 2

De: Nicoleta Lepădatu / 08.10.2021, 13:45
Serialul ”Foundation” de la Apple TV va avea și sezonul 2

Serialul ”Foundation” va avea și sezonul 2 la Apple TV, conform publicației Variety.

Serialul sci-fi ”Foundation” bazat pe poveștile din romanul cu același nume al lui Isaac Asimov, din care streamerul a difuzat până acum doar trei episoade din primul său sezon de 10, iar al patrulea va fi lansat pe 8 octombrie, s-a dovedit un succes atât de mare încât s-a decis reînnoirea contractului pentru continuare lui.

„Am fost atât de încântați să urmărim publicul la nivel global care îmbrățișează captivantul, suspansul și povestea uluitoare și plină de emoție care este ”Foundation”, a spus Matt Cherniss, șeful de programe al Apple TV+. „Știm cât timp au așteptat fanii acestor îndrăgite povești ale lui Asimov pentru ca opera sa legendară să fie adusă la viață ca o serie de episoade spectaculoase din punct de vedere vizual și acum abia așteptăm să prezentăm și mai mult din serialul bogat în intrigi, povești convingătoare și o lume uimitoare pe care o vom construi în sezonul doi. ”

Distribuția este compusă din Jared Harris și Lee Pace, alături de Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton și Alfred Enoch.

În serial, când dr. Hari Seldon (Harris) prezice căderea iminentă a Imperiului, el și un grup de adepți loiali se aventurează spre limitele galaxiei pentru a înființa Fundația, în încercarea de a reconstrui și a păstra viitorul civilizației. Furios din cauza  pretențiilor lui Hari, Cleonii – reprezentați de câteva generații de clone de cuceritori – se tem că domnia lor de neegalat ar putea să slăbească, deoarece sunt obligați să se gândească la realitatea potențială de a-și pierde moștenirea puternică pentru totdeauna.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: A fost lansat primul trailer al serialului „Foundation”, al Apple TV + (Video)

George Clooney și Brad Pitt vor juca într-un thriller regizat de Jon Watts, pentru Apple TV

Natalie Portman a semnat un contract pe mai mulți ani cu Apple TV+

Tags: