Serialul „Generation” a fost anulat de către HBO Max după un sezon

De: Nicoleta Lepădatu / 15.09.2021, 08:35
Serialul

Serialul „Generation” nu a fost reînnoit pentru un al doilea sezon la HBO Max.

Producția despre adolescenți a fost creată de duetul tată-fiică Zelda Barnz și Daniel Barnz și a avut premiera pe streamer pe 11 martie. Serialul se concentrează pe un grup de elevi dintr-un liceu din Orange County, California, cărora le explorează sexualitatea și convingerile de viață din comunitatea lor conservatoare.

„Nu vom merge mai departe cu un al doilea sezon al ‘Generation’”, a spus un purtător de cuvânt al HBO Max. „Suntem foarte mândri că am colaborat cu Zelda și Daniel Barnz pentru a reprezenta fidel și autentic tinerii LGBTQ cu un grup atât de divers de personaje și povești stratificate. Le mulțumim lor și distribuției noastre extraordinare pentru toată munca și dedicarea lor.”

„Generation” a avut o distribuție de tineri extrem de talentați care îi include pe Nathanya Alexander în rolul Arianna, Chloe East în rolul Naomi, Nava Mau în rolul Ana, Lukita Maxwell în rolul Delilah, Haley Sanchez în rolul Greta, Uly Schlesinger în rolul lui Nathan, Nathan Stewart-Jarrett în rolul lui Sam, Chase Sui Wonders în rolul lui Riley, Justice Smith în rolul Chester și Martha Plimpton în rolul Megan.

Primul sezon al serialului a fost format din 16 episoade, împărțite în două părți de opt episoade. „Generation” i-a avut ca producători executivi pe Zelda Barnz, Daniel Barnz, Ben Barnz, Lena Dunham, Sharr White, John Melfi și Jenni Konner.

Foto: HBO

CITEȘTE ȘI: Anul acesta HBO MAX ajunge în 6 țări din Europa. Când este lansarea în România?