Anul acesta HBO MAX ajunge în 6 țări din Europa. Când este lansarea în România?

De: Ana Obretin / 08.09.2021, 13:29
Anul acesta HBO MAX ajunge în 6 țări din Europa. Când este lansarea în România?

Serviciul HBO Max va fi disponibil în Europa începând cu data de 26 octombrie. Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania și Andorra vor fi primele șase țări europene ce vor avea acces la noua experiență de streaming.

De asemenea, în 2022, HBO Max va fi disponibil în alte 14 teritorii: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Platforma va fi lansată și în alte teritorii pe parcursul anului viitor, potrivit unui comunicat remis Apropo de HBO.

Prezentarea oficială a lansării serviciului în Europa va avea loc în octombrie, în cadrul unui eveniment virtual, unde vor fi oferite mai multe informații despre platformă, titlurile disponibile și multe altele. Însă compania a oferit o parte din informații într-un clip.

Platforma va oferi producții ale brandurilor WarnerMedia – Warner Bros., HBO, DC și Cartoon Network -, dar și originale americane și internaționale.

Acesta este un moment istoric. HBO Max va fi lansat și în Europa”, a declarat Johannes Larcher, Head of HBO Max International. „Filmele și serialele WarnerMedia, precum ‘Harry Potter’, ‘Urzeala tronurilor’ sau ‘Teoria Big Bang’, sunt iubite de fanii din toată Europa, iar HBO Max a fost creat pentru a le oferi acestora cea mai intuitivă și accesibilă experiență de vizionare a acestor titluri, precum și a altor producții la fel de captivante”, a mai spus acesta.

„Vedem un potențial enorm de creștere odată cu lansarea noii platforme de streaming în regiunea noastră”, a spus și Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA.

Platforma de streaming oferă abonaților posibilitatea de a descoperi cu ușurință conținutul de care sunt interesați,  prin recomandări personalizate și propuneri de titluri incitante, atent alese.

Serviciul va fi disponibil atât pentru noii abonați, cât și pentru abonații existenți HBO Spania, HBO Nordic, HBO GO și HBO Portugalia (direct sau prin intermediul partenerilor oficiali).

În luna mai a acestui an, platforma de streaming a sărbătorit un an de la lansarea din SUA, iar, pe 29 iunie, a devenit disponibil în 39 de teritorii din America Latină și Caraibe, marcând astfel prima ieșire în afara Statelor Unite.

CITEȘTE ȘI: Harry, ridiculizat la televizor: un serial parodie, „The Prince”, care va face furori la HBO Max

Remake-ul „Gossip Girl” a stabilit un record pe HBO în prima săptămână de la lansare

Un serial „Harry Potter” este în pregătire la HBO Max

Foto: HBO