Serialul NBC „The Blacklist” va avea și sezonul 10

De: Nicoleta Lepădatu / 23.02.2022, 09:01
Serialul NBC „The Blacklist” va avea și sezonul 10

NBC rămâne în afacerea „The Blacklist”. Rețeaua și-a reînnoit seria de spionaj emblematică pentru un al zecelea sezon.

Starul serialului James Spader a dezvăluit vestea reînnoirii în timpul prezenței sale la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” marți seară.

„The Blacklist” este în prezent în mijlocul celui de-al nouălea sezon, care a avut premiera în octombrie și episoade noi sunt difuzate pe NBC la ora 20.00. în zilele de vineri. Serialul de lungă durată a continuat să atragă un număr mare de fani, ajungând la 22 de milioane de spectatori pe platformele de streaming și crescând cu peste 200% față de medie de la primele sezoane.

Spader este în „The Blacklist” din 2013, de când serialul a avut premiera. Actorul  din „Sex, Lies, and Videotape” îl joacă pe fugarul FBI și super criminalul Raymond „Red” Reddington, care ajută Biroul să-i găsească pe cei mai notorii criminali din întreaga lume.

Diego Klattenhoff, Amir Arison, Hisham Tawfiq, Laura Sohn și Harry Lennix joacă alături de Spader. Sezonul actual începe la doi ani de la ieșirea din serial a personajului Elizabeth Keen (Megan Boone, care a părăsit serialul după sezonul 8), cu personaje care se confruntă cu o răscruce de drumuri în ceea ce privește viitorul lor în cadrul FBI Task Force.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: James Spader: “Dacă eşti băiat rău, lumea te va ţine minte cu siguranţă”

NETFLIX: coduri și setări secrete

Netflix a anunțat lista filmelor originale pentru 2021. Cele mai mari staruri își dau întâlnire pe platformă