Serialul rusesc „Six Empty Seats”, din 2 septembrie, pe TIFF Unlimited

De: Ana Obretin / 30.08.2021, 16:29
Serialul rusesc

Serialul „Șase locuri goale/ Six Empty Seats/ Polet”, creat și regizat de Piotr Todorovski, va fi difuzat în premieră în România din 2 septembrie, pe platforma de streaming TIFF Unlimited.

Un nou episod va fi lansat în fiecare joi, de la 20.00, din 2 septembrie. Un thriller captivant despre destin și hazard, „Six Empty Seats” urmărește șase colegi de birou cum nu se poate mai diferiți, care pierd avionul. Dar iată că acesta se prăbușește imediat după decolare, iar cei șase sunt singurii supraviețuitori. Trauma provocată de tragedie şi hazardul supravieţuirii lor începe să-i macine. Nici unul dintre ei nu a apucat, cu adevărat, să-și trăiască viața pe care crede că o merită. Nu trece mult și cei șase pun la cale un plan periculos. Fiecare episod este relatat dintr-o altă perspectivă, personajele fiind interpretate de actori cunoscuți în Rusia: Oksana Akinshina, Yuliya Khlynina, Nikita Efremov, Mikhail Efremov, Pavel Tabakov, Aleksandr Robak.

Anul trecut, producția a fost selectată la unul dintre cele mai importante festivaluri dedicate serialelor din Europa, Seriencamp Festival, din Germania, dar și în programul Content London, conferința anuală unde se definesc tendințele în materie de seriale.

Tot pe unlimited.tiff.ro, în exclusivitate în România, pot fi vizionate filme proiectate recent la Festivalul Internațional de Film Transilvania: „The Whaler Boy” (Trofeul Transilvania), „Marygoround”, „Aviva”, „Los inocentes/ Blameless” și „Lobster Soup” și „The Heist of the Century”.

Serialul „Six Empty Seats” poate fi accesat pe bază de abonament.

CITEȘTE ȘI: Sezonul al treilea al serialului HBO “Succession” are premiera în octombrie

Peter Gallagher va juca în sezonul 18 al serialului „Grey’s Anatomy”

Foto: TIFF