Sezonul al treilea al serialului HBO “Succession” are premiera în octombrie

De: Ana Obretin / 23.08.2021, 16:34
Sezonul al treilea al serialului HBO “Succession” are premiera în octombrie

Al treilea sezon al serialului de succes „Succession” va avea premiera la HBO în octombrie, potrivit unui anunț al televiziunii făcut pe rețeaua de socializare online Twitter.

Totuși, HBO nu a oferit o dată exactă a premierei noului sezon al serialului în care joacă Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen și J. Smith-Cameron, potrivit The Hollywood Reporter.

Printre noile apariții se numără Adrien Brody, Alexander Skarsgård, Sanaa Lathan, Linda Emond, Jihae Kim, Hope Davis, Dasha Nekrasova și Ella Rumpf.

Show-ul “Succesion” este o dramă satirică ce a avut premiera în 2018 și a fost creat de autorul și scenaristul britanic Jesse Armstrong.  Serialul prezintă povestea lui Logan Roy și a celor patru copii ai săi, care dețin una dintre cele mai mari companii de media și divertisment din lume, iar, după retragerea sa, urmează o luptă pentru putere la cârma grupului.

„Încolțit, la sfârșitul sezonului al doilea, de fiul său rebel Kendall, Logan Roy începe sezonul al treilea într-o poziție primejdioasă. Zbătându-se să asigure alianțe familiale, politice și financiare, tensiunile cresc pe măsură ce un război corporatist amenință să se transforme într-unul civil, de familie”, se arată în sinopsisul noului sezon.

Show-ul a câștigat șapte premii Emmy pentru cel de-al doilea sezon al său, inclusiv pentru cel mai bun serial dramă.

CITEȘTE ȘI: Natalie Portman s-a retras din proiectul HBO „The Days of Abandonment”. Producția filmului a fost anulată 

Harry, ridiculizat la televizor: un serial parodie, „The Prince”, care va face furori la HBO Max

Robert Downey Jr. va juca în serialul de spionaj „The Sympathizer”, produs pentru HBO

Foto: Profimedia Images