Shakira și Gerard Piqué se despart după 11 ani de relație

De: Nicoleta Lepădatu / 05.06.2022, 10:12
Shakira și Gerard Piqué se despart după 11 ani de relație

Cântăreața columbiană Shakira și fundașul FC Barcelona, Gerard Piqué, se despart după 11 ani împreună, au spus într-o declarație comună.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră absolută, vă rugăm să le respectați intimitatea”, au spus cei doi în declarație. „Mulțumim pentru înțelegere.”

Shakira, 45 de ani, și Piqué, 35 de ani, s-au întâlnit pentru prima dată cu puțin timp înainte de Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud. Fotbalistul a apărut în videoclipul Shakirei pentru „Waka Waka (This Time for Africa)”, care a fost melodia oficială a turneului din acel an.

Ei au făcut public relația lor în 2011. Perechea are doi copii, Sasha, 7 ani, și Milan, 10 ani.

În timp ce promova noul ei show, „Dancing With Myself” de la NBC, Shakira a prezentat abilitățile artistice ale copiilor ei și a vorbit despre modul în care aceștia au ajutat-o să vină cu conceptul pentru cel mai recent videoclip al ei, „Te Felicito”.

Sasha și-a imaginat mama dansând alături de un robot, iar Milan a venit cu ideea de a integra flăcări verzi, a spus Shakira.

În ultimele zile, zvonurile despre despărțirea cuplului au cuprins mass-media spaniolă, alimentate de informații potrivit cărora Piqué ar fi părăsit casa familiei din Barcelona și locuia singur în oraș.

Despărțirea cuplului are loc și în timp ce Shakira se confruntă cu un proces pentru presupusa fraudă fiscală, după ce un tribunal spaniol i-a respins recursul pe 26 mai.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Pandora Papers: Shakira și Claudia Schiffer, printre celebritățile care apar în documente