Shawn Levy va regiza „Deadpool 3” cu Ryan Reynolds în rolul principal

De: Nicoleta Lepădatu / 12.03.2022, 13:32
Shawn Levy va regiza „Deadpool 3” cu Ryan Reynolds în rolul principal

Shawn Levy a intrat în universul cinematografic Marvel. Regizorul filmelor „Free Guy” și „The Adam Project” va face din nou echipă cu Ryan Reynolds pentru „Deadpool 3”, cea de-a treia etapă a mult așteptatei francize de acțiune, conform publicației Variety.

Rhett Reese și Paul Wernick, care au semnat scenariile primele două filme „Deadpool”, vor scrie scenariul și pentru al treilea film bazat pe personajul din benzile desenate „X-Men”, creat de Rob Liefeld.

În afară de Ryan Reynolds, niciun alt membru al distribuției nu este confirmat pentru „Deadpool 3”. Al doilea film „Deadpool” l-a prezentat pe Josh Brolin în rolul Cable și pe Zazie Beetz în rolul lui Domino. „Deadpool” i-a avut în distribuție și pe Morena Baccarin ca Vanessa și T.J. Miller ca Nevăstuica. Tim Miller a regizat filmul original, în timp ce David Leitch a semnat „Deadpool 2”.

Reynolds a împărtășit știrea și pe Twitter cu o imagine care prezintă personajele sale din „Deadpool”, „The Adam Project” și „Free Guy”.

„Al treilea film din trilogia mea Shawn Levy va fi puțin mai stabil”, a scris el.

Filmele „Deadpool” au înregistrat cele mai mari încasări din toate timpurile, fiecare câștigând peste 780 de milioane de dolari în întreaga lume. Primele două filme, care au debutat în 2016 și, respectiv, 2018, au fost lansate de 20th Century Fox înainte ca Disney să achiziționeze studioul. În acea perioadă, a existat teama că Disney ar căuta să-și mențină imaginea de familie, care este departe de lumea  din „Deadpool”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ryan Reynolds va face o pauză profesională. Actorul nu știe cât va dura aceasta