Siân Brooke („Sherlock”) va juca rolul principal în serialul polițist BBC „Blue Lights” 

De: Nicoleta Lepădatu / 14.02.2022, 14:38
 Siân Brooke („Sherlock”) va juca rolul principal în serialul polițist BBC „Blue Lights” 

Starul din „Sherlock” și „Good Omens”, Siân Brooke, va avea rolul principal în seria limitată polițistă de la BBC One „Blue Lights”, realizat de creatorii filmului „The Salisbury Poisonings”, iar filmările vor începe curând la Belfast.

Brooke o va juca pe Grace și i se va lui Katherine Devlin („The Dig”) și necunoscutului Nathan Braniff ca unul dintre cei trei ofițeri de poliție începători care lucrează împreună, în capitala Irlandei de Nord. Personajul Grace ia decizia să-și părăsească locul de muncă stabil la 40 de ani și să se înroleze în poliție. La doar câteva săptămâni după ce începe, face atât de multe greșeli încât decizia ei nu mai pare sub nicio formă una inspirată.

Siân Brooke este cel mai bine cunoscută pentru că a interpretat-o pe sora rea a lui Sherlock Holmes, Eurus, în ultimul episod al serialului BBC, „Sherlock” și a mai apărut în „Good Omens”, „Doctor Foster” și în rolul comisarului de poliție metropolitană căzut în dizgrație, Cressida Dick, în filmul ITV „Stephen”.

Împreună cu Brooke în „Blue Lights” vor mai juca Richard Dormer din „Game of Thrones” și Martin McCann din „Marcella”, alături de John Lynch („The Fall”), Jonathan Harden („Time”) și Valene Kane („Gangs of London”).

Filmările sunt programate să înceapă luna aceasta în Belfast.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Benedict Cumberbatch joacă într-o adaptare după Roald Dahl semnată de Wes Anderson pentru Netflix