Smiley a lansat vineri, pe contul său de Facebook, piesa „Noi doi şi noaptea”, de pe noul său album.

Videoclipul este prezentat ca o evadare de lume și de constrângeri, ca un strigăt de libertate și de dor, potrivit prezentării de pe site-ul HaHaHa Production, și este semnat de regizorul Cătălin Bugean și de directorul de imagine Dănuț Pădure.

„Clipul este spectaculos, am filmat cu o superechipă de dimineața de la 7 până noaptea târziu și m-am simțit la unele faze de parcă aș fi jucat în «Fast and furious»”, mărturisește Smiley.

Smiley a făcut o cursă nebună prin Bucureștiul pustiu pe timp de noapte, cu viteză maximă, scârțâit de roți, urmăriri periculoase, adrenalină și mulți cai putere, iar aventura a culminat cu o explozie de proporții între mașina sălbatică a artistului si mașina de Poliție.

Smiley a decis să organizeze avanpremiera piesei în stradă, cu dedicație pentru cei mai apropiați fani ai săi. În timpul unui live pe Facebook, joi seara, a decis să meargă la cei care își doreau să asculte cu o noapte înaintea tuturor piesa „Noi doi și noaptea”. „Le-a luat adresele și, cu piciorul pe accelerație și masca pe nas, a mers la câtiva dintre ei, le-a pus piesa și a simțit puțin din emoția reîntâlnirii cu oamenii de care îi este teribil de dor. La balcoane, la geamul apartamentului, în fața blocului, oamenii din comunitatea online a lui Smiley au avut parte de o întâlnire neașteptată cu el și de o lansare personală și individuală a noii sale piese”, potrivit aceleiași surse.

„E nevoie de muzică pozitivă, de chemare a verii, de forțare a optimismului și a seninului în viețile noastre. Putem visa cu nostalgie la aventuri, dar cel mai bine este să ne bucurăm de o piesă care ne binedispune instant, ne ridică de pe scaun, ne dă un vibe bun și ne ajută să ne amintim că viața e frumoasă și ne poate oferi super senzații în fiecare zi”, spune artistul Smiley.

Cu muzica și versurile compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, ”Noi doi și noaptea” creează prin sound, inspirație și mood o atmosferă retro-future, o teleportare în viitor a muzicii anilor ’80 de care artistul este îndrăgostit.

CITEȘTE ȘI: Smiley a lansat piesa „Până la tine”, o declaraţie de iubire pentru fetiţa sa

Smiley l-a înlocuit pe Andi Moisescu, cât a fost bolnav de COVID, la masa juriului „Românii au talent”

Cine joacă în comedia “Oh, Ramona” şi cu câtă nuditate vine rolul lui Smiley de Ziua Îndrăgostiţilor

Foto: Facebook/ Smiley