„Sonic the Hedgehog 2”, pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării

De: Nicoleta Lepădatu / 11.04.2022, 08:01
„Sonic the Hedgehog 2”, pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării

Animația „Sonic the Hedgehog 2”, cu Ben Schwartz, Idris Elba, Jim Carrey, James Marsden în distribuție, a intrat direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării, cu încasări de 71 de milioane de dolari.

După evenimentele din primul film, Sonic este hotărât să-și pună amprenta ca erou și decide să rămână în Green Hills în timp ce Tom și Maddie pleacă în vacanță. Când Doctorul Eggman se întoarce de pe planeta ciuperci în căutarea Master Emerald pentru a cuceri lumea și a se răzbuna împotriva lui Sonic cu ajutorul lui Knuckles the Echidna, Sonic și noul său prieten Miles „Tails” Prower pornesc în căutarea smaraldului înainte ca acesta să cadă în mâini greșite.

Filmul este regizat de Jeff Fowler și are un scenariu scris de Pat Casey, Josh Miller și John Whittington, bazat pe franciza de jocuri video cu același nume.

„Morbius”, în regia lui Daniel Espinosa („Deadpool 2”), cu Jared Leto în rolul principal, coboară pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 10,2 milioane de dolari.

Blestemat cu o boală hematologică rară care îl obligă să stea conectat la un aparat de purificare a sângelui timp de mai multe ore în fiecare zi, biochimistul Michael Morbius (Jared Leto, cu siguranță nu în cel mai bun rol al său de până acum) este gata de orice pentru a găsi un leac pentru sine şi pentru ceilalţi suferinzi de aceeaşi boală, inclusiv cel mai bun prieten al său, Milo (Matt Smith, „The Crown”). Doar că mixul propriului ADN cu cel al unei specii de liliac ce consumă doar sânge aduce atât leacul, cât şi un nou blestem: Morbius devine un vampir însetat de sânge.

„The Lost City”, cu Sandra Bullock și Channing Tatum, se află în această săptămână pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 9,16 de milioane de dolari.

Loretta Sage  (Sandra Bullock) este o autoare morocănoasă de vârstă mijlocie care scrie romane de aventuri romantice centrate pe un erou fictiv pe nume Dash McMahon, care este interpretat de modelul de copertă Alan Caprison (Channing Tatum). Editorul ei, Beth, insistă că trebuie să se angajeze într-un turneu de carte cu Alan, într-un efort disperat de a o scuti pe Loretta de izolare.

După un început dezastruos, mai ales datorită popularității lui Alan în rolul personajului său Dash, Loretta este întâmpinată de excentricul miliardar Abigail Fairfax. Fairfax își dă seama că Loretta și-a bazat cărțile pe cercetări istorice reale pe care le-a făcut împreună cu soțul ei arheolog decedat. Fairfax a descoperit un oraș pierdut pe o insulă îndepărtată din Atlantic și este convins că aceasta este locația „Coroanei de foc”, o comoară de neprețuit. Când Loretta refuză să ajute la descifrarea unei hărți antice a comorii, Fairfax, care se teme că locul va fi distrus de un vulcan activ, o răpește pe Loretta și o duce pe insulă.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârșitul săptămânii trecute este completat de: „Ambulance” (8,7 milioane de dolari), „The Batman” (6,55 milioane de dolari), „Everything Everywhere All at Once” (6,05 milioane de dolari), „Uncharted” (2,65 milioane de dolari), „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ Spider-Man: No Way Home”, de Jon Watts (625.000 de dolari), „Selena” (402.280 de dolari) și „Sing 2” (220.000 de dolari)

CITEȘTE ȘI: Filme despre care internauții cred că sunt mai bune decât cărțile pe care sunt bazate

Foto: outnow.ch