Star al filmului „Eternals”, cu Angelina Jolie, spitalizat după ce a fost bătut pe stradă

De: Ana Obretin / 23.08.2021, 15:54
Star al filmului

Actorul Barry Keoghan, vedetă a filmului Marvel „Eternals”, cu Angelina Jolie, a fost internat în spital, săptămâna trecută, după ce a fost bătut pe stradă, în Galway, Irlanda.

Actorul, care joacă rolul lui Druig în viitorul film Marvel, a fost descoperit cu răni faciale grave lângă un hotel din localitatea irlandeză, scrie NME. Ulterior, Keoghan a fost dus de o ambulanță la Spitalul Universitar din Galway, unde a primit tratament pentru răni, inclusiv pentru tăieturile din zona feței, după care a fost externat. Se pare că actorul nu a depus plângere cu privire la situație. Poliția locală a transmis faptul că nu au fost operate arestări.

Între timp, săptămâna trecută, a fost lansat cel mai recent trailer pentru „Eternals”, care dezvăluie detalii importante despre originile eroilor, precum și despre ceea ce i-a împiedicat să se angajeze în războiul cu Thanos și motivul pentru care trebuie să se unească pentru a salva omenirea de „Devianți”.

Filmul regizat de Chloé Zhao îi mai are în rolurile principale pe Gemma Chan, Richard Madden, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Kit Harington și Lauren Ridloff.

CITEȘTE ȘI: Primele imagini din „Eternals” și titlul continuării „Black Panther”, dezvăluite de Marvel

Angelina Jolie a stabilit un nou record de popularitate pe Instagram 

Filmul „Black Widow” ar putea avea o continuare fără Scarlett Johansson

Foto: Profimedia Images