Starurile din distribuția „That ’70s Show” vor reveni în sequelul „That ’90s Show”, la Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 02.05.2022, 18:22
Starurile din distribuția „That ’70s Show” vor reveni în sequelul „That ’90s Show”, la Netflix

Cinci dintre cele șase tinere vedete din distribuția serialului de succes  „That ’70s Show” au semnat deja contractele pentru a reveni pe platourile de filmare pentru sequelul „That ’90s Show”, la Netflix.

Topher Grace (Eric Forman), Mila Kunis (Jackie Burkhart), Ashton Kutcher (Michael Kelso), Laura Prepon (Donna Pinciotti) și Wilmer Valderrama (Fez) vor avea roluri recurente în  „That ’90s Show”, în urma unor negocieri prelungite. Danny Masterson (Hyde), care urmează să fie judecat pentru viol, nu va fi implicat în producție. Actorul a negat acuzațiile care i se aduc.

Spin-off-ul are următoarea descriere oficială: „Bună ziua, Wisconsin! Este anul 1995, iar Leia Forman, fiica lui Eric și a Donnei, își vizitează bunicii pe timpul vacanței de vară, prilej cu care se reunește o nouă generație de copii din Point Place, sub privirea atentă a lui Kitty și cea severă a lui Red. Sexul, drogurile și rock ’n roll-ul nu mor niciodată, ci doar schimbă hainele.”

„That ’70s Show” a debutat în 1998 și a rulat timp de opt sezoane pe Fox, spunând povestea unui grup de prieteni adolescenți care cresc într-un oraș fictiv din Wisconsin.

Distribuția originală a serialului avut mai mulți actori care au început cariere înfloritoare odată cu rolurile din „That ’70s Show”, printre care Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon și Wilmer Valderrama. Un membru al distribuției principale, Danny Masterson, este în prezent judecat pentru trei acuzații de viol în Los Angeles.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Un spin off „Bridgerton”, despre regina Charlotte, a fost comandat de Netflix

Top 10 cele mai vizionate seriale de pe Netflix (Video)