Summer Well: The Limited Edition are 4 zile de festival anul acesta

De: Ana Obretin / 30.06.2021, 16:11
Summer Well: The Limited Edition are 4 zile de festival anul acesta

Ediția de anul acesta a Festivalului Summer Well va aduce artiști precum Woodkid, Balthazar, Modeselektor (live), L’Imperatrice, Lola Marsh, Fatoumata Diawara și va avea loc în perioada 12 – 15 august.

Conceptul evenimentului de anul acesta este The Limited Edition, dar abordarea festivalului va fi să ofere experiențe Unlimited, spun organizatorii, într-un comunicat remis Apropo. Astfel, anul acesta, festivalul se întinde pe patru zile, un motiv în plus pentru participanți de a se bucura de concerte live cu artiști străini și romani, proiecte artistice, zone food & drinks atent curatoriate, zone de relaxare.

Abonamentele achiziționate pentru ediția de anul trecut pot fi folosite anul acesta. Persoanele care nu pot participa anul acesta au opțiunea de a-și amână abonamentul pentru ediția din 2022 a festivalului. Pentru a face acest lucru, trebuie să acceseze https://www.summerwell.ro/ticket-information.html până pe 4 iulie.  Prețul unui abonament este de 275 de lei (+ taxe) și poate fi achiziționat de pe www.summerwell.ro și www.easytickets.ro. Există și varianta biletelor de o zi la prețul de 75 de lei (+ taxe).

Festivalul va debuta pe 12 august, cu un eveniment exclusiv: show-ul de lansare a noului album Golan. Zilele de 13 și 14 august vor aduce pe scenele Summer Well nume internaționale importante, ca Woodkid, Balthazar, Modeselektor (live), L’Imperatrice, Lola Marsh, Fatoumata Diawara, alături de o serie de artiști locali: The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats și Hip Hop La Feminin.

Pe 15 august va avea loc Night Picnic, când pe scena va urca Orchestra Simfonică București. Organizatorii transmit că multe nume noi vor fi adăugate artiștilor deja confirmați.

În acest moment, accesul în festival este permis doar persoanelor vaccinate împotriva SARS-COV-2, conform reglementărilor în vigoare.

Summer Well este un festival Orange, care are loc pe Domeniul Stirbey din Buftea. Summer Well 2021 va include, pe lângă o scenă secundară, instalații de artă, expoziții, street food și multe alte noutăți pregătite special pentru The Limited Edition.

CITEȘTE ȘI: Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL anunță competiția de scurtmetraje românești

Festivalul Untold va avea loc în perioada 9-12 septembrie, la Cluj-Napoca

Electric Castle Special – un alt fel de festival, în august, în Cluj

Foto: Summer Well