Taron Egerton, în negocieri pentru a prelua rolul Wolverine într-un nou film Marvel

De: Ana Obretin / 03.07.2022, 09:45
Taron Egerton, în negocieri pentru a prelua rolul Wolverine într-un nou film Marvel

Actorul britanic Taron Egerton, cunoscut din franciza „Kingsman”, este în discuții cu Marvel pentru a prelua rolul lui Wolverine, jucat anterior de Hugh Jackman.

Starul în vârstă de 32 de ani a dezvăluit că a avut deja discuții în acest sens cu președintele Marvel, Kevin Feige, despre preluarea celebrului personaj, dar a recunoscut că este emoționat.

CITEȘTE ȘI: Chris Evans, în cele mai bune 5 roluri, care nu sunt asociate francizei Marvel (VIDEO)

Marvel și Sony confirmă că au în dezvoltare cel puțin încă un film „Spider-Man”

El a declarat pentru The New York Times: „Aș fi entuziasmat, dar mi-e și teamă, pentru că Hugh este profund asociat cu rolul, astfel încât m-aș întreba dacă ar fi foarte greu pentru altcineva să o facă. Dar sper că, dacă se întâmplă, îmi vor da o șansă”.

Taron a jucat anterior alături de Jackman în „Eddie The Eagle”, un film lansat în 2016. Iar Hugh Jackman a anunțat deja că renunță la acest rol după lansarea filmului „Logan” din 2017.

„Știam că este momentul potrivit pentru mine să părăsesc petrecerea, nu doar pentru mine, ci și pentru personaj. Altcineva îl va prelua și îl va duce mai departe. Este un personaj prea bun să nu o facă”, a spus Jackman.

În februarie, Taron a recunoscut că este interesat de rolul lui Wolverine, dar a spus că nu a fost abordat încă de Marvel.

CITEȘTE ȘI: Marvel se luptă în instanță să păstreze drepturile asupra unor personaje ca Iron Man și Spider-Man

Foto: Profimedia Image